0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Studená si veze tři body z Číměře


Branky


0

V chladném podzimním odpoledni zavítal na kvalitní trávník Číměře tým FK Studená. Šlo o poslední zápas před jarní předehrávkou 14. kola a ze souboje nakonec vyšel jako vítěz celek ze Studené.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do přestávky bez branek

Už od úvodního hvizdu diktovali jasně tempo hry domácí, kteří drželi balon a v klidu kombinovali. Naopak Studenští fotbalisté nastoupili s jasným cílem a to ubránit se náporu Číměře. Proto zůstávali na vlastní polovině a urputně se bránili. V průběhu první půle se domácím sice dařilo pronikat na polovinu soupeře, ale vyloženě gólovou šanci si nevytvořili. Studená tak svou svatyni ubránila a dokonce z několika brejků ohrozila branku domácích. Ke skórování to však nestačilo, a tak jsme v prvním dějství gól neviděli.

Šimánek hattrickem zničil soupeře

Druhý poločas navázal herně na poločas první. Po trochu zbrklém začátku se Studená oklepala a předvedla ukázkový týmový výkon. V 58. minutě při protiútoku přišel centr před bránu a tam už stál připravený Josef Šimánek, který uklidil míč do sítě. Číměři se tak začala hroutit půda pod nohama a bylo ještě hůř. V 72. minutě zahrával volný přímý kop Josef Šimánek, a ten chirurgicky přesnou přízemní střelou ke vzdálenější tyči navýšil náskok Studené na 2:0. Domácí zvyšovali tlak a zároveň více otevírali obranu, avšak z jejich strany gól nepřišel, a tak potřetí udeřili hosté. V 84. minutě si na další centr naskočil opět Josef Šimánek a hlavou pečetil výhru Studené 3:0. V závěru měla Studená ještě zahrávat pokutový kop. Hlavní sudí Pavel Picka však jednoznačný faul neuznal, a tak musely hostům stačit tři branky.



Ohlasy k zápasu


Číměř
Číměř: Bez komentáře.

FK Studená
Petr Adamec: Podali jsme velmi kvalitní týmový a kompaktní výkon. Bohužel nám opět kvůli pracovnímu vytížení scházeli někteří hráči, dnes Tomáš Grausam a Martin Šimánek. Navíc v poločase se zranil Martin Bartoň. Proto jsme k zápasu proti Bystřici, která byla kompletní, přistupovali s respektem. Domácí, na perfektně připraveném hřišti, velmi dobře kombinovali a vždy na začátcích poločasu byli lepší. Šance si ovšem žádné nevypracovali. My poprvé zahrozili v 17. minutě, kdy patnáctiletý Patrik Maška přestřelil bránu v jasné příležitosti z malého vápna. V prvním poločase měl Maška ještě jednu šanci, kdy postupoval ze strany sám na golmana a ten ho vychytal. Bylo důležité, že jsme v druhém poločase vstřelili branku jako první. Kuba Šára krásně nacentroval a Pepa Šimánek měl už sám před gólmanem relativně jednoduchou práci. Druhý gól Pepy Šimánka z přímáku pak zápas rozhodl. Třetí gól opět Pepovi krásně nachystal střídající Láďa Danyi. Jsme rádi, že jsme zápas velmi dobré úrovně zvládli. Po podzimu jsme na krásném druhém místě. Nyní nás čeká ještě předehrávka v Klikově, kde můžeme pouze získat, postupové ambice nemáme.



Sestavy


Číměř
P. Furdanič [-] - J. Feytl [-] (67. K. Mihulka [-] ) , R. Sehner [-] , M. Veith [-] , F. Náprava [-] (74. M. Mihulka [-] ) , J. Záhorka [-] (59. T. Láf [-] ) , V. Mol [-] , J. Strejček [-] , J. Drábik [-] , Z. Březina [-] (79. J. Kalvas [-] ) , P. Nižník [-]

FK Studená
K. Duchoň [-] - L. Makovička [-] , J. Pospíšil [-] , M. Bartoň [-] (46. T. Přibyl [-] ) , R. Popelínský [-] - J. Šára [-] (83. L. Danyi [-] ) , P. Maška [-] (85. P. Šimek [-] ) , T. Lindourek [-] , M. Pelej [-] - K. Mitas [-] (90. K. Reidl [-] ) , J. Šimánek [-]

ŽK: 30. P. Nižník - 77. P. Maška , 80. T. Lindourek .
Hráči zápasu: J. Šimánek , M. Pelej .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Picka Pavel - BLAŽEK Vladislav, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.