Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov nadělil deset branek Číměři


0

Klikov, který vede tabulku okresního přeboru přivítal Číměř. Měl to být vyrovnaný zápas, ale konečný výsledek nakonec vypadal jako exibice. Husarský kousek se povedl kanonýru Mládkovy, který vstřelil sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm branek v prvním dějství

Po vyrovnaném úvodu utkání se již v 6. minutě zápasu po hrubé chybě hostujícího brankáře Badinka ujali vedení brankou Zdeňka Mládka, který byl střelecky k neudržení. Během prvního poločasu zatížil konto soupeře šesti brankami. Sedmou trefu přidal z trestného kopu Zdeněk Zegermacher, který na místě stopera podal kvalitní a zodpovědný výkon. Hosté se snažili hrát kombinačně, ale jejich snaha končila na domácí dobře organizované obraně a nebo na jejich nepřesném zakončení. Blesk Klikov dobře bránil a vyrážel do rychlých protiútoků. Na rozdíl od jiných zápasů se jim dařilo také v zakončení. Nutno podotknout, že k tomu hodně napomáhala soupeřova slabá obraná činnost a nepříliš jistý výkon hostujícího brankáře. Do kabin se tak odcházelo s hrozivým skóre 7:0 pro domácí borce.

Zápas už se jen dohrával, ale branky padaly

Začátek druhého poločasu klikovkým příliš nevyšel. Pod dojmem vysokého vedení samozřejmě polevili a tak je soupeř zatlačil před bránu. Z několika šancí se jim podařilo proměnit jen jednu, kterou dal Jakub Kaiseršot. Po tomto rozpačitém začátku druhé půle ale opět začali kontrolovat vývoj utkání a bezmocnému soupeři jsme přidali další tři branky. V 75. minutě se trefil Václav Čapek, poté přidal svojí sedmou branku v zápase Zdeněk Mládek. Konečnou podobu utkání dal David Melichar deset minut před koncem zápasu. Hostující Číměř tak hrubě nezvládla utkání a z Klikova odjíždí s pořádnou ostudou. Domácí Blesk si stále drží první místo v tabulce okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Po vyrovnaném úvodu utkání jsme se již v 6. minutě zápasu po hrubé chybě hostujícího brankaře ujali vedení brankou Mládka, který byl dnes střelecky k neudržení. Během prvního poločasu zatížil konto soupeře šesti brankami. Sedmou trefu přidal z trestného kopu Zegermacher, který dnes na místě stopera podal kvalitní a zodpovědný výkon. Hosté se snažili hrát kombinačně, ale jejich snaha končila na naší dobře organizované obraně a nebo na jejich nepřesném zakončení. Blesk dobře bránil a vyrážel do rychlých protiútoků. Na rozdíl od jiných zápasů se nám dařilo také v zakončení. Nutno podotknout, že nám k tomu hodně napomáhala soupeřova slabá obraná činnost a nepříliš jistý výkon hostujícího brankáře. Začátek druhého poločasu nám příliš nevyšel. Pod dojmem vysokého vedení jsme polevili a tak nás soupeř zatlačil před naší bránu. Z několika šancí se mu podařilo proměnit jen jednu. Po tomto rozpačitém začátku druhé půle jsme opět začali kontrolovat vývoj utkání a bezmocnému soupeři jsme přidali další tři branky. Dnes mužstvo podalo velmi dobrý výkon, zvláště pak Zdeněk Mládek,který soupeři ,,nasázel“ sedm branek.

Číměř
Číměř: Bez komentáře



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - J. Drábek [-] , M. Zavadil [-] - J. Lochman [-] (75. A. Novodvorský [-] ) , D. Přílepek [-] , V. Čapek [-] , D. Melichar [-] - R. Plucar [-] , Z. Mládek [-] - M. Mužík [-] (46. M. Mašek [-] ) , Z. Zegermacher [-]

Číměř
Z. Badinka [-] - J. Feytl [-] (84. P. Kadlec [-] ) , R. Sehner [-] , J. Kalvas [-] , F. Náprava [-] , J. Záhorka [-] (46. T. Láf [-] ) , V. Mol [-] , J. Strejček [-] (46. J. Kaiseršot [-] ) , J. Drábik [-] , Z. Březina [-] , M. Pánek [-] (61. J. Jehnět [-] )

Počet diváků: 55. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - BLAŽEK Vladislav, KORANDA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.