4:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína přestřílela Halámky


Branky


13. S. Kadlec , 33. O. Šrom , 39. M. Šauer , 89. O. Šrom - 17. P. Novák , 42. T. Trsek , 90. T. Trsek
0

Na tento zápas hosté žádali vedení Staré Hlíny o přeložení utkání na jiný den z důvodu svatby jejich hráče. Jednali dostatečně dlouho s předstihem, ale bohužel Stará Hlína jim nevyšla vstříc a proto k utkání dorazili s torzem hráčů a pouze jedním náhradníkem, kterým byl jejich nový hráč Šimek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v první polovině

Zápas začal očekávaným tlakem domácích a ti se hned v 5. minutě dostali k zakončení Šromem. Toho však z bezprostřední blízkosti vychytal zaskakující brankář Slonek. Pak měl ještě další výborný zákrok, ale asi i on byl nervozní, nechtěl udělat chybu, která však přišla v zápětí ve 13. minutě, kdy se nestačil vrátit do brány a technickou střelou jej přehodil Stanislav Kadlec a otevřel skóre - 1:0. Halámky neusnuli na vavřínech a prakticky rychle odpověděli, když se po pravé straně prohnal pozdější nejlepší hráč hostů Trsek, postrčil míč na Jana Herzoga, ten ještě obešel v malém vápně jednoho domácího borce a předložil na Pavla Nováka. Ten již věděl co s balonem a v 17. minutě srovnal na 1:1. Další důležité momenty 1. poločasu se začali projevovat až od 33. minuty, kdy se vinou zmiňovaných absencí klíčových hráčů hostů dostali domácí k častému zahrávání standardních situací brzy po sobě. Nejprve po rohovém kopu se prosadil poprvé v zápase Oldřich Šrom a ve 33. minutě poslal hlavou domácí do vedení - 2:1. Hned za dalších 6. minut opět po rohovém kopu hosté špatně odkopli a k odraženému míči se dostal Miroslav Šauer a zvýšil na 3:1. Hosté neskládali zbraně a po úniku Radka Herzoga po levé straně a jeho krásném centru se k míči prodral agilní Tomáš Trsek a skokem hlavičkou snížil kontaktním gólem na 3:2 pro domácí. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

 

Stará Hlína bere tři body

Ke druhému poločasu se nedá moc napsat, snad jen, že hra byla rozháraná, kouskovaná. A také to, že jeden místní rádoby fanoušek posilněný alkoholem šel otravovat hostujícího asistenta rozhodčího. Pořadatelé jaksi nereagovali, nacož reagoval sudí Švec a ten "fanouška" vykázal na tribunu. Nic závážného se naštěstí nestalo. Domácí už nebyli tak jistí jako v 1. poločase, přeci jen se trochu obávali o výsledek a nekompletní Halámky dál makali se snahou o srovnání stavu. Vsadili proto i na jiný styl bránění, víc otevřeli hru. Do zápasu se dostal i jejich nový hráč v sestavě Šimek a rozhodně nezklamal, naopak příjemně překvapil. Domácí hlídali výsledek a v 89. minutě pojistili výsledek, když se podruhé prosadil Oldřich Šrom a zvýšil na 4:2. K tomuto momentu nutno dodat, že hosté přestali hrát v domnění, že míč je již v zámezí. Hosté přeci jen ještě kontrovali, kdy z levé strany poslal míč L. Slavík a také podruhé v zápase se prosadil hostující Tomáš Trsek a upravil na konečných 4:3 pro domácí.

 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Vladimír Hadač: V sobotu jsme neodehráli moc dobré utkáni. Získali jsme sice tři body proti týmu Halámek/Hranic, ale 3-krát jsme naprosto zbytečně inkasovali a konalo se drama. Soupeře jsme pustili po našich chybách do tři výpadů a ten je potrestal, na druhé straně jsme zahodili několik slibných příležitostí. Do příštích utkáni se musíme zlepšit. Kvůli svatbě halámského hráče chtěl soupeř utkaní přeložit, ale my jsme s tím nesouhlasili. Po konzultaci s hráč jsme zjistili, ze v jiný termín než tento bychom se nesešli a to už nám i tak chyběli dva klíčoví hráči.

TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec: Dnes jsme bohužel doplatili na vysokou absenci hned 7 hráčů, z toho 5 ze základu. Citelně nám chyběl především gólman Záviš, který byl na svatbě předstopera Dudy a spolu s ním další.Tím nechci snižovat výkon Jirky Slonka, který se snažil v bráně co to šlo a několikrát nás hlavně v úvodu podržel. Ale ani on se nevyvaroval chyb a s ním i obrana, která při standardkách domácích nezareagovala dobře. Jinak se kluci snažili, makali a konečný výsledek nakonec nebyl tak hrozný. Dobře zahrál Tomáš Trsek, který byl vždy na správném místě. Mančaftu děkuju, že nesložili zbraně a nezabalili to. O to víc mě mrzí, že domácí nám nevyšli vstříc a zápas dlouho dopředu avizovaný nepřeložili. Nyní se již musíme dobře připravit na lídra přeboru N. Bystřici.



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - M. Anichober [-] , P. Makovička [-] (65. R. Kopet [-] ) , P. Hadač [-] , R. Jičínský [-] - V. Marek [-] (80. M. Ködel [-] ) , M. Šauer [-] , R. Chmátal [-] , P. Šauer [-] - S. Kadlec [-] , O. Šrom [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
J. Slonek [-] - K. Juráň [-] , R. Brůha [-] (80. R. Šimek [-] ) , P. Kollmann [-] - J. Herzog [-] , P. Novák [-] - L. Slavík [-] , T. Trsek [-] - P. Herzog [-] , K. Decker [-] , R. Herzog [-]

ŽK: 8. R. Chmátal , 63. M. Anichober - 29. K. Decker , 61. P. Kollmann .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - KROPÍK Milan (N), TRSEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.