Strmilov opět vyhrál, tentokrát v Halámkách


Branky


0

Halámky přivítaly na svém hřišti rozjetý Strmilov, který minulé kolo deklasoval Velenice. Domácí si ale chtěli spravit chuť po nepovedeném minulém kole. O motivaci u obou týmu tedy bylo postaráno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodly dvě branky

Domácí nezačali zápas špatně a hned v 1. minutě se mohli radovat, ale po rohovém kopu skončila hlavička Jana Herzoga pouze na břevnu strmilovské branky. A jak se říká nedáš dostaneš se ihned potvrdilo a po bleskovém přechodu do útoku se po pravé straně dostali hosté před šestnáctku, zde přenesli z pravé strany přetažený balon a nádhernou střelou z voleje se ve 3. minutě prosadil strmilovský obránce Martin Novák a střelou pod břevno rozvlnil síť - 0:1. Z tohoto šoku se domácí nedokázali oklepat prakticky celý první poločas a obrana kupila chybu za chybou. Hned v 18. minutě se doslova po strašné rozehrávce na "krátko" v obranném pásmu postupně mezi gólmanem, obráncem Deckerem a předstoperem Dudou dostali hosté zadarmo k míči a pro elitního útočníka Tomáše Dohnala nebyl problém zvýšit náskok již na 0:2. Domácí procházeli hlubokou krizí a mohli být rádi za další spálené šance Strmilova, které neskončily v bráně. Z této letargie se do konce poločasu nevzpamatovali a do šaten se šlo za stavu 0:2. 

Dramatický druhý poločas Strmilov dotáhl do vítězného konce

Ještě před začátkem 2. poločasu došlo ke změně v sestavě domácích a ve 40. minutě prvního poločasu šel do hry útočník Řežáb, přeskupily se řady se snahou s výsledkem něco udělat. V kabině domácích zahřmělo a zřejmě to zabralo, protože domácí nastoupili jako vyměnění a hned ve 46. minutě mohli snížit, kde Petr Herzog pěknou přihrávkou našel Řežába, ten utekl a zatáhl míč do vápna, kde předložil na zlatém podnose na penaltu na L. Slavíka, ten ještě přenechal míč lépe postavenému J. Machovi, ale ten trestuhodně snad ze 2 metrů přestřelil bránu. Halámky/Hranice nepolevovali a dále se snažili o zteč strmilovské brány. To se povedlo a v 52. minutě vybídl Jan Herzog krásnou uličkou k sólu Pavla Nováka a ten technickou střelou podél gólmana snížil na 1:2. Domácí dále tlačili na hosty, přehrávali je a byli lepší. Ti překvapivě odpadli a mohli děkovat jen svému gólmanovi Přibylovi, který výborně četl hru a nejednou svým včasným výběhem překazil domácím vyrovnání. V 78. minutě se to mohlo domácím přeci jen povést, kdy v souboji uspěl Řežáb, vybojoval balon, postrčil na Jana Herzoga, ten ho potáhl a předal na L. Slavíka. Posledně jmenovaný utěšenou střelou jen těsně minul tyč hostující branky. Domácí dál dřeli a dařilo se především Řežábovi, který dnes spíše připravoval šance. Ale ani on se již do konce zápasu neprosadil a stále se tak čeká hlavně na jeho střelecké probuzení, které domácím moc chybí. Zkušení hosté již výsledek ubránili a pohlídali, ale domácí by si minimálně remízu za předvedený druhý poločas zasloužili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec: Dnes jsme začali hrůzostrašně, když nepočítám břevno hned v 1. minutě a po našich hrubých chybách, hlavně při druhé brance jsme zaslouženě prohrávali již v 18. minutě 0:2. A to mohl být poločas klidně i 0:4. Strmilov byl jasně lepší.To druhá půle byla přesně opačná, lepší jsme byli my a měli jsme minimálně srovnat. Remíza by byla spravedlivější. Bohužel se potvrdilo, že v této soutěži musíte využít každou nabídnutou loženku, jinak za to tvrdě pykáte. Není to poslední soutěž a mužstva jsou ke vší úctě kvalitnější a stačí jim proměnit pár šancí. Zápas jsme si prohráli sami, ale jdeme dál, soutěž je dlouhá.

TJ Jiskra Strmilov
Ondřej Přibyl: Do Halámek jsme si jely pro 3 body, ale hned po 45 vteřinách jsme mohly prohrávat. Po rohovém kopu, kdy hostující hráč přeskočil všechny naše bránící hráče trefil břevno. Asi ve čtvrté minutě po centru z pravé strany se nádherně trefil náš obránce Martin Novák a o několik málo minut se trefilo naše kladivo Tomáš Dohnal. Celý první poločas jsme byli jasně lepší tým. Po otočení stran se karty obrátily, domácí nás tlačili, dá se říct, celou druhou půlku. Dostaly jsme kontaktní gól, ale stálo při nás štěstí a z Halámek vezeme všechny body. I když by zápasu spíše slušela remíza. Nutno podotknout, že rozhodčí předvedli velmi dobrý výkon. Dlouho jsem neviděl takhle kvalitní sudí, jako toto trio.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: HONZÍK René - BOČEK Petr, NOVÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.