Novosedly si body rozdělily s Bystřicí


Branky


32. R. Poborský (p.) - 13. M. Veith
0

V sestavě domácího týmu chybělo šest hráčů a na začátku to bylo hodně znát. Číměř byla dvacet minut výrazně aktivnější a po krásně zahraném trestném kopu se zaslouženě ujala vedení. Novosedly poté přidaly, začaly lépe kombinovat a výsledkem byla vyrovnávací trefa Poborského z penalty. Po změně stran udávali tempo hry domácí fotbalisté, připravili si několik možností, ale zužitkovat je nedokázali.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Za velkého horka začali lépe hosté. Po zbytečném faulu před šestnáctkou vymetl Michal Veith krásnou střelou přes zeď šibenici domácí branky - 0:1. Domácí se osmělili až skoro po půlhodině hry, kdy Kreimovu střelu vyrazil gólman hostí Badinka na roh. Ve 28. minutě po krásném vyšachování  domácí obrany dala Bystřice gól do prázdné branky, který ale pro ofsajd nebyl uznán. Za minutu měli velkou šanci domácí, kdy bystřický obránce špatně odkopl balon a Čunát přeloboval s gólmanem i branku. Za další dvě minuty bylo vyrovnáno. Po faulu v šestnáctce se z penalty trefil Roman Poborský a vyrovnal na 1:1. Pak byla ještě nebezpečná střela domácího Voldřicha. Dvě minuty před poločasem po Poborského trestňáku mířil hlavou Visčur jen těsně vedle tyče. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas branku nepřinesl

Po přestávce se do toho Novosedly obuly. Napřed mířil Kubo po rohu hlavou jen těsně vedle a pak přišly další velké šance domácích. Hladílek svůj únik po straně zakončil přihrávkou pod sebe a Voldřichova střela letěla těsně nad břevnem. Důsledný Hladílek vybojoval balon v rohu vápna, míč dal pod sebe, ale Zeman nastřelil pouze nohy brankáře Badinky. Za dalších deset minut utekl opět Hladílek, našel Poborského, který prvnímu obránci udělal kličku, ale jeho pokus šel do dalšího obránce. Za zmínku ještě stojí pěkná střela Voldřicha. Zbytek zápasu už hosté ubránili a tak zápas skončil remízou. Rezerva Bystřice i přes jeden získaný bod vede tabulku okresního přeboru společně s Velenicemi.



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Před zápasem by jsme brali bod všemi deseti. Z důvodu absence osmi hráčů jsme čekali, že nás Číměř sfoukne jako svíčku. V prvním poločase byla také Číměř lepší, ale do kabin se šlo za nerozhodného stavu. V druhé půlce už jsme měli šance prakticky jen my. Škoda, že jsme aspoň jednu neproměnili. Vzhledem k vývoji v druhé půlce si myslím, že jsme o ten jeden gól byli lepší. Hráčům, kteří nastoupili patří dík za bojovnost a ochotu se zápasem něco udělat.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVÁK Jiří - BOČEK Petr, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.