Rezerva Bystřice podruhé vyhrála a vede okresní přebor


Branky


0

Popelín šel rychle do vedení, ve 12. minutě však nádhernou střelou zdálky přímo do šibenice srovnal Březina. Číměř měla další šance, hosté zase hrozili z brejků, ale další góly začaly padat až ve druhé půli. Domácí fotbalisté se v ní sice trefili pětkrát, ale uklidnění do jejich řad vnesl až Kalvasův zásah na 5:2.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Číměř
František Adamec: Hosté hráli sympaticky, ale my měli definitivně rozhodnout mnohem dříve. Pálili jsme však jednu šanci za druhou.

SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Ve druhém kole OP nás čekali hráči novobystřického béčka. Na zápas jsme odjeli v neúplné sestavě, chybělo několik hráčů ze základu. Do utkání jsme vstoupili celkem dobře, když se již ve třetí minutě prosadil Franta Slavík. Z vedení jsme se dlouho neradovali, když domácí ve 12. minutě srovnali stav zápasu. Měli jsme několik šancí, které jsme k naší smůle neproměnili. A tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Vstup do druhého poločasu vyšel lépe domácím, když se během deseti minut ujali vedení o dva góly. Na rozdíl jednoho gólu se podařilo snížit našemu Ondrovi Doležalovi. To bylo z naší stany všechno, domácí neproměnili několik vyložených šancí. K závěru zápasu nám docházely síly, čehož domácí využili ke vstřelení dalších tří branek.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kuneš Radek - FILO Zdeněk, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.