Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

12.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čekání Libřic na první výhru pokračuje


0

ŽK :    1:1

 

 

Libřice si v zápase vytvořili dost šancí, aby ho vyhrály. Ale jelikož ani jednu neproměnily, tak jejich čekání na první výhru pořád pokračuje

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase diváci gól neviděli

Před početnou návštěvou Libřice odehrály dobrý první poločas. Vytvořily si čtyři gólové šance, ale díky své neschopnosti a zákrokům hostujícího brankáře bohužel žádnou nedokázaly proměnit. Jedinou šanci hostů zlikvidoval Adamovič. Domácí hodně překvapila pasivita hostí v prvním poločase. I když první půlka skončila bez branek, tak Libřice věřily, že druhý poločas ovládnou.

Hosté ovládli druhý poločas

Po přestávce domácí přestali hrát. Měli  ještě dvě šance, které zlikvidoval brankář hostů, ale viditelně jim docházely síly. Hra se postupně vyrovnala a hrálo se převážně ve středu hřiště. Hosté stále více zlobili a přidávali na důrazu. Najednou měli víc prostoru a přicházeli i šance. V posledních dvaceti minutách dali hosté své dva góly a zdecimovaní domácí se již na odvetu nezmohli. Za snahu v prvním poločase si domácí zasloužili alespoň bod, ale všechny tři si odváží Neděliště.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Libřice
Libřice: Čekání na první jarní výhru pokračuje.

SK Neděliště
Neděliště: Z minima jsme vytěžili maximum.



Sestavy


SK Slavia Libřice
P. Adamovič [-] - J. Mildner [-] , P. Hrubý [-] , P. Ličman [-] , J. Štrajt [-] - B. Niedoba [-] (65. D. Brzek [-] ) , J. Církva [-] , D. Volter [-] , L. Souček [-] (65. J. Daniš [-] ) - L. Vostrovský [-] (70. M. Šenk [-] ) , M. Hrabě [-] (80. J. Šlor [-] )

SK Neděliště
Z. Kiršbaum [-] - V. Hlaváček [-] , O. Nosek [-] , P. Čejka [-] , O. Matyásko [-] - L. Stanner [-] , D. Pekáč [-] , I. Svatoň [-] , J. Kořínek [-] - R. Voňka [-] , T. Stanner [-]

Hráči zápasu: D. Volter - J. Hubáček .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.