1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan bodově vybrakoval Unii


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby jsme od začátku hráli aktivně, sice s nepřesnostmi, ale rozhodně jsme byli aktivnějším týmem než domácí, kteří byli posíleni hráči z A týmu. První poločas byl plný šancí na obou stranách. My jsme hrozili kombinacemi po stranách a ze standardních situací, kdežto soupeř byl nebezpečný z brejků. Poločasové skóre odpovídalo průběhu první půle.

 

Druhý poločas pro nás začal šťastným gólem Juraje Trebatického, který po fatální chybě domácího brankáře skóroval do prázdné branky. Ráz zápasu se nezměnil, my jsme kombinovali a soupeř se pokoušel o rychlé protiútoky, které naše obrana pohotově zachytávala. Třetí brankou skvěle hrajícího Davida Trunkáta se zápas zlomil a my jsme mohli přidat ještě další góly, ale slibné šance jsme nevyužili. Zvlášť mé dvě příležitosti volaly po gólu!!! Jedinou kaňkou je tak zranění Jirky Tomy. Pevně věřím, že stihne aspoň některý ze zbývajících čtyř zápasů. Poslední domácí zápas v tomto roce hrajeme v sobotu ve 14 hodin a hostíme poslední dobou velmi dobře hrající Třebovice.

 

zdroj text: TJ Slovan Ostrava-facebook



Sestavy


TJ Unie Hlubina B
J. Feik [-] - M. Řezniček [-] , V. Kupka [-] , J. Řezníček [-] , J. Kielbas [-] , D. Gregor [-] , O. Klaban [-] , P. Petrov [-] , L. Kaleta [-] , R. Šmahlík [-] , M. Blokša [-]

TJ Slovan Ostrava
Z. Hypš [-] - L. Ciesarik [-] , J. Toma [-] (80. P. Cirkl [-] ) , D. Trunkát [-] , J. Trebatický [-] , D. Pompa [-] , P. Urbánek [-] , M. Trávníček [-] , J. Lindovský [-] , M. Kubinec [-] , M. Stolař [-]

ŽK: 83. M. Blokša - 15. D. Trunkát , 44. L. Ciesarik , 48. M. Stolař , 85. P. Cirkl .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: PÍSEČNÝ Lukáš - LANGER Vlastislav, MAREČEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.