Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohnišťany vítězně.


0

Domácí favorité si po rozpačité první půli připisují jasné vítězství. To je nadále drží na špici tabulky. Mohou tak stále myslet na postup do vyšší soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nešťastný gól rozhodl o průběhu první půle.

První poločas byl docela vyrovnaný. Domácí sice měli ze hry trochu více, hosté ale přece jen dokázali držet krok. Jediný gól prvního poločasu padl po nešťastné situaci. Hostující brankář se snažil odkopnout míč, ale trefil útočícího hráče do paty a od něj se balón odrazil do brány.

Neproměněná penalta domácích nic nakonec neznamenala.

Ze začátku druhého poločasu byla nařízena penalta pro domácí tým. Tu domácí ale neproměnili. To je ale nemuselo tolik mrzet, protože za svou zvýšenou aktivitu byli odměněni dalšími třemi góly.



Ohlasy k zápasu



SK Třebechovice pod Orebem B
Jiří Voslář, předseda (hosté): Výkon našeho týmu nebyl úplně špatný. Náš problém je v tom, že hrajeme po vápno docela slušný fotbal, ale pak z toho nedáme gól.



Sestavy


TJ Ohnišťany
M. Šoltys [-] - M. Sehnal [-] , R. Mydlář [-] , J. Novotný [-] , S. Kleňhar [-] - J. Vobořil [-] (53. V. Dvořák [-] ) , F. Matějka [-] , P. Kopáč [-] , L. Bezvoda [-] - V. Vrba [-] , A. Jiříček [-] (70. M. Hlavatý ml. [-] )

SK Třebechovice pod Orebem B
V. Derner [-] - R. Andr [-] , V. Jandera [-] , J. Vošlář [-] , M. Kouba ml. [-] - O. Matějů [-] (77. S. Jech [-] ) , Z. Schüler [-] , J. Lochman [-] (71. O. Václavek [-] ) , M. Morvai [-] (65. D. Jánský [-] ) - D. Bušák [-] , D. Kubeček [-]

Hráči zápasu: V. Dvořák .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.