Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boharyně si pohlídala druhé místo.


0

Boharyně, leč přes vyrovnaný průběh utkání, dokázala na domácím hřišti zvítězit. Udržela si tak druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas.

Domácí byli favoritem utkání. Hosté nastoupili bez několika hráčů. Utkání bylo od prvních minut vyrovnané, ale bez vážného ohrožení jedné z branek. Tak se pokračovalo v duchu celého prvního poločasu, kdy hra obou týmů, byla neurovnaná a bylo vidět spoustu nepřesností. První poločas skončil 0:0. 

 

Zvýšená aktivita hostů.

Do druhé půle šli hosté zkusit tento výsledek udržet, ne-li ho zkusit strhnout ve svůj prospěch. Bohužel přišla 60. minuta, kdy hosté šli všichni do útoku a nastala ztráta míče a rychlý protiútok domácích. Ti ránou z velkého vápna vstřelili branku na 1:0. Pak začali hosté ještě více hrát a měli mírnou převahu, která ale skončila po zpětné nahrávce Kopeckého na Šlesingra. Tu atakoval hráč domácích a sebral balon, který vystřelil do prázdné branky. Snažil se ho ještě zastavit hostující Muller, který si bohužel přivodil těžké zranění kolene a letošní sezona pro něj asi skončila. Navíc se mu obraný zákrok nepovedl a domácí vedli 2:0. Vzápětí se povedlo hostům snížit. Když si na centr Krejčího naběhl Kopecký a ranou k tyči snížil na 2:1. Nakonec mohl ještě vyrovnat Krejčí, který postupoval sám na branku, ale bohužel minul. V poslední minutě ranou z dálky upravili skóre na 3:1

 

Více zde: http://fotbaltjsh.webnode.cz/muzi/

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hořiněves
Otakar Rejfek(hosté): Bohužel v dnešním utkání nejenže jsme přišli o další důležité body do tabulky, ale i o dalšího hráče, kterému jako klub TJ Sokol Hořiněves přejeme brzké uzdravení. Další věc, když jsem psal po zápase s Cerekvicí, že by se někteří hráči měli nad sebou zamyslet, teď to platí dvojnásob. Nejen pro hráče ale i pro trenéry a realizační tým. Já osobně jsem v těchto dvou utkáních zahrál pod svoje možnosti a budu to chtít v důležitém dvojzápase, který nás nyní čeká, napravit. Doufám a pevně věřím, že to budou chtít i všichni moji spoluhráči. Je pěkné užívat si radost z výher a vstřelených branek, ale ještě lepší je, když se nedaří, tak zatnout zuby, jezdit po prdeli, táhnout za jeden provaz a udělat vše pro to, aby se ta špatná situace zlomila a mohli jsme si zase dělat radost fotbalem. Proto doufám, že ve čtvrtek Vás, fanoušky ,a všechny hráče, kterým zdravotní stav dovoluje nastoupit, uvidím bojovat za Hořiněves. Teď je potřeba hodit všechny křivdy a nechutě za hlavu a bojovat a bojovat!



Sestavy


TJ Bystřice Boharyně
M. Peterko [-] - R. Široký [-] (46. R. Beneš [-] ) , M. Valášek [-] , P. Klimt [-] , M. Flegr [-] - J. Pavlíček [-] , P. Málek [-] , L. Volf [-] , J. Steinfeld [-] - L. Rejmánek [-] , T. Trýzna [-] (46. O. Pšenička [-] )

TJ Sokol Hořiněves
J. Šlesingr [-] - O. Runkas [-] , R. Müller [-] (63. P. Miffek [-] ) , P. Kopecký [-] , J. Navrátil [-] - R. Přikoupil [-] , J. Hořínek [-] , P. Krejčí [-] , M. Rešl [-] - O. Rejfek [-] , A. Kaplan [-]

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.