1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby dvou sousedních celků opanovali Cerekvice.


Branky


0

Diváci v Hořiněvesy se dočkali očekávaného derby se sousednimi Cerekvicemi. Ale přišlo zklamání ze zasloužené prohry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

Mírná převaha hostů hned od začátku utkání.

Od první minuty mělo hostující mužstvo mírnou převahu, z které si dokázalo vytěžit několik brankových příležitostí, které ale vždy výborně vychytal Runkas. Domácí se nemohli stále dostat do tempa z minulých utkání a tak pokračovala hra plná nepřesností. Potom, co se domácí nedostávali ani k náznakům nějakých brankových příležitostí. První poločas skončil remízou 0:0.

Snaha o zlepšení výkonu domácích.

Do druhé půle šli domácí s tím, že zlepší svůj výkon a strhnou výsledek na svou stranu. Bohužel i přes zlepšený výkon z protiútoku inkasovali branku. Když rychlonohý hostující útočník utekl obráncům a krásnou střelou k tyči překonal brankáře 0:1. Domácím se za necelých 5 minut povedlo vyrovnat a to po individuální akci Kaplana, který vyrovnal na 1:1. Než se domácí rozkoukali, hosté se vydali k dalšímu útoku na branku, u které jim asistoval pes na hřišti, který utekl přihlížejícím divákům, ale bohužel to viděli všichni krom rozhodčího utkání a tak se domácí hráči zaměřili na psa a většina přestala hrát. Hostující útočníci pokračovali ve hře a vstřelili nám branku na 1:2. To byl zlom utkání - domácím se pak už nic nedařilo a když se k tomu přidalo vyloučení Černého po druhé žluté kartě, bylo o utkání rozhodnuto. Bohužel poté ještě výborně hrající hostující útočník Kučera unikl znova domácí obraně a přehodil obloučkem brankáře. Zabil tak definitivní hřebíček do rakve domácích, 1:3. 

 

Více zde: http://fotbaltjsh.webnode.cz/muzi/

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hořiněves
Otakar Rejfek: Dnes mi nezbude nic jiného než soupeři po gratulovat, protože po celé utkání byl nebezpečnější a dokázal z vytvořených šancí 3 proměnit a zvítězit. Bohužel my jsme byli po celé utkání neškodní a od některých hráčů to byl podaný výkon pod jejich možnosti. Věřím ale, že se z tohoto utkání ponaučíme a na hřišti favorizované Boharyně dokážeme předvést mnohem lepší výkon a získat ztracené 3 body z tohoto utkání zpět.




Sestavy


TJ Sokol Hořiněves
O. Runkas [-] - M. Fejk [-] , P. Kopecký [-] , R. Müller [-] , J. Navrátil [-] - A. Kaplan [-] , M. Černý [-] , J. Hořínek [-] , J. Stránský st. [-] - O. Rejfek [-] , P. Krejčí [-] (55. J. Stránský ml. [-] )

TJ Sokol Cerekvice
M. Tomášek [-] - J. Dědina [-] , D. Rachota [-] , M. Šubrt [-] , D. Javůrek [-] - V. Lulek [-] (77. D. Masařík [-] ) , L. Erbs [-] , M. Bělina [-] , R. Bělina [-] - D. Horáček [-] , T. Kučera [-]

ČK: M. Černý .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.