Klinkáčkové vyškolili Srbice


0

Domácí Slovan si po celý zápas držel vedení, i když se v pár případech musel strachovat. Utkání hodnotí Martin Klinkáček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Sobědruhy
Martin Klinkáček: V sobotu jsme přivítali rezervu Srbic, která se potácí v hráčské krizi, k našemu zápasu přijela i s dvěma náhradníky. Začátek zápasu byl náš. Jarda Zíka si ve 2. minutě seběhl pro balon a vyslal přihrávku do ulice na Klinkáčka juniora, který všem pláchl a ranou na přední tyč se nemýlil. Poté následovala série osmi nevyužitých velice slibných šancí, které jsme ale nedokázali využít. Srbice nás tedy po závaru v naši šestnáctce potrestaly, 1:1. Slovan ale rychle odpověděl. Po faulu před vápnem Srbic jsme zahrávali trestňák. Peťa Hnilička ukázal svou zlatou levačku a vymetl pavučiny srbické branky, 2:1. Před poločasem se ještě měnilo skóre. Kropáč vykoupal u lajny dva hráče a přihrávkou pod sebe našel Martina Klinkáčka, 3:1. Druhý poločas jsme trochu polevili a opět zahazovali vyložené šance. Srbice nám tedy opět uštědřily ránu za naši laxnost, 3:2. Slovan začal opět aplikovat svou hru a vyústilo to ke čtvrté brance. Střídající Kabíček si pohrál u pomezní čáry s obráncem a přihrál pod sebe Klinkáčkovi. Domácí kapitán se s tím dvakrát nepáral a padáčkem na zadní tyč přelstil srbického brankáře, 4:2. Diváci nám vytvořili senzační atmosféru a hnali náš tým k dalšímu vítězství. Děkujeme!




Počet diváků: 80. Rozhodčí: Harenčák Jan - UMON Jiří, ŠTELCIG Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.