3:1
(1:1)
30. V. Pour
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobědruhy vyhrály podruhé v řadě a ukazují, že se s nimi musí počítat.


Branky


0

První zápasy sezony bývají zrádné, to je známá věc. Sobědruhy hned na úvod ztratily s oldřichovskou rezervou, od té doby jsou stoprocentní. Nad vodou je drží skvělé individuální výkony, proti Háji se v nejlepším světle předvedl kapitán Mišák a rychlonožka Vaňáček. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku se čekalo jen do 10. minuty

Domácí na svého soupeře vlétly a již v 10. minutě si mohli poprvé zakřičet ,,gól´´. Marek Klinkáček utekl po křídle, přihrál pod sebe a Mišák vyslal pozdrav pavoukům z šibenice. Pak se hra vyrovnala a ve 30. minutě se výstavní brankou prezentoval i Háj. Pour si pohrál s obranou i brankářem Tůmou a vyrovnal na 1:1.

Sobědruhy opět těžily z fyzické připravenosti.

V 58. vyslali domácí trenéři na hřiště Vaňáčka. Rychlonohý žolík na trefu potřeboval něco kolem 120 sekund - 2:1. Háj poté fyzicky odpadl a domácí si vypracovali několik dalších šancí. Ujala se už jen střela Kropáče, který si ve 3. zápase připral 4. branku! V závěru se trochu jiskřilo, naštěstí se dohrálo bez zbytečné červené karty či zranění. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Sobědruhy
David Toncar - TJ Slovan Sobědruhy: První půle byla vyrovnaná, ale od příchodu Vaňáčka bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Soupeře jsme opět uběhali a za dnešní zápas bych chtěl pochválit hlavně kapitána Mišáka a již zmiňovaného Vaňáčka.

TJ Sokol Háj
Michal Kubásek - TJ Sokol Háj: Je to škoda, v minulém zápase jsme v poslední půlhodince rozhodli o naší výhře, dneska jsme tu ve stejné pasáži o body přišli.



Sestavy


TJ Slovan Sobědruhy
P. Tůma [-] - D. Toncar [-] , M. Hnilička [-] , P. Hnilička [-] (89. J. Schatten [-] ) , M. Olexa [-] - J. Kropáč [-] , M. Klinkáček [-] , M. Mišák [-] , J. Kabíček [-] - J. Zíka [-] (58. D. Vaňáček [-] ) , T. Čermák [-] (75. T. Hindawi [-] )

TJ Sokol Háj
L. Kouba [-] - P. Herák [-] , M. Steiger [-] (19. V. Pour [-] ) , M. Bechyňský [-] , P. Zajpt [-] (83. P. Siřiště [-] ) , M. Homolka [-] - S. Kubásek [-] , J. Mutl [-] , M. Kastl [-] - M. Kubásek [-] , D. Duna [-] -

ŽK: 21. J. Kropáč , 61. D. Toncar , 72. T. Čermák - 88. M. Kastl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Karrmann Milan st. - ŠŤÁSEK Václav, MÁLKOVÁ Linda.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.