2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 15:00

2.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichov i Novosedlice dohrály v deseti lidech


Branky


0

U Barbory se v sobotu odehrálo utkání mezi oldřichovskou rezervou a Novosedlicemi. Jestli se v zápase nečím nešetřilo, tak to byly vyhrocené situace, ani jeden z týmů nedohrál v plném počtu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 23. poslal domácí do vedení Hrubý, jenže z vedení se jeho spoluhráči radovali pouhé 4 minuty. Pak udeřili i hosté, o vyrovnávací branku se postaral Jadrný. 

 

Nejdůležitější moment zápasu nastal v 66. minutě. Domácí Toth v nepřerušené hře udeřil soupeře, za což oprávněně viděl červený kartonek. Jenže hostující Vorel oplácel stejnou mincí a i on šel pod sprchy dříve než by se slušelo. V 78. minutě se Novosedlicím zranil Vobecký, který patří k nejdůležitějším hráčům. Hned o 6 minut později se z brejku trefil Muller a zajistil domácím 3 body, neboť hosté ze závěrečného platonického tlaku nic nevytěžili.

 

Autor: František Frolík



Sestavy


TJ Oldřichov B
O. Vaněk [-] - V. Kerner [-] (59. P. Týřl [-] ) , M. Chvojan [-] , B. Vondrášek [-] , D. Matouš [-] (75. P. Müller [-] ) , J. Toth [-] , J. Hrubý [-] , M. Schrenk [-] , C. Vaník [-] (46. Z. Záruba [-] ) , T. Holubička [-] , L. Seidl [-]

FK Novosedlice
M. Senický [-] - D. Vorel [-] , M. Jadrný [-] , A. Mráz [-] (46. J. Hlaváček [-] ) , J. Vobecký [-] (78. K. Mayerhöfer [-] ) , M. Vorel [-] , D. Hromádka [-] , J. Vorel [-] (84. P. Jaroš [-] ) , L. Mach [-] , M. Svatoš [-] , V. Krunt [-]

ŽK: 63. J. Toth , 69. Z. Záruba - 50. M. Jadrný , 57. J. Vorel , 63. D. Vorel . ČK: 66. J. Toth - 66. D. Vorel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Harenčák Jan - MRÁZ Miroslav, KODEŠOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.