Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobědruhy pěti góly ve druhém poločase otočily zápas v Kostomlatech


Branky


0

K tomuto zápasu se hodí slovní spojení "den a noc". Přesně v takovém duchu se totiž nesl zápas mezi Kostomlaty a ambiciozními Sobědruhy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostomlaty v úvodním kole trochu překvapivě podlehly Trnovanům a před svým publikem měly co napravovat. Jenže i Sobědruhy v úvodním střetnutí prohrály a vzhledem k tomu, že chtějí hrát o nejvyšší příčky, musely už také zabrat. Už ve 13. minutě si vybral slavnou chvilku nejmladší hráč na hřišti (Vladimír Beneš) a Kostomlaty šly do vedení. Sobědruhy měly sice více ze hry, ale do kabin šly za nepříznivého stavu.

 

Hostující trenér přinesl do kabiny svěcenou vodu a jeho svěřenci se v druhé půli předvedli v tom nejlepším světle. Dvakrát se trefil Kropáč s Čermákem a pátý hřebíček do rakve zatloukl Hindawi. Spoustu dalších šancí hosté neproměnili a i domácí po zápase uznali, že je po dlouhé době někdo opravdu přehrál a uběhal.

 

Autor: František Frolík



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Sobědruhy
David Toncar, obránce: Brzy jsme prohrávali, ale naštěstí nás to nezlomilo. Většinu zápasu jsme byli lepším týmem, což uznali i domácí hráči. Zaslouženě si odvážíme tři body.



Sestavy


FK Kostomlaty pod Milešovkou
R. Jonáš [-] - A. Nimrichter [-] , L. Albrecht [-] , R. Zeman [-] , K. Polák [-] (70. V. Rapavý [-] ) , L. Forni [-] , R. Zimmermann [-] , V. Beneš [-] , T. Malík [-] , P. Bláha [-] (87. V. Kočka [-] ) , B. Knotek [-]

TJ Slovan Sobědruhy
P. Tůma [-] - M. Olexa [-] , D. Toncar [-] , J. Kabíček [-] (76. J. Schatten [-] ) , J. Křivohlávek [-] - M. Klinkáček [-] , J. Kropáč [-] (85. M. Vála [-] ) , M. Mišák [-] , M. Klinkáček [-] (89. V. Šťastný [-] ) - T. Čermák [-] (80. T. Hindawi [-] ) , J. Zíka [-] (60. D. Vaňáček [-] )

ŽK: 50. L. Forni - 85. D. Toncar .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: BENEŠ Karel - UMON Jiří, BŮŽEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.