2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.11.2016 14:00

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šluknov zakončil svou jízdu benešovským skalpem


Branky


0

Hosté tak prohráli poprvé v sezóně v základní hrací době.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytečné vyloučení Popa

Do Šluknova, který na konci podzimu chytl fantastickou formu, hostil první Benešov. Hosté zažívají parádní podzim a doposud v základní hrací době neprohráli. Domácí Plaston pětkrát v řadě neprohrál, navíc zvítězil v posledních třech duelech.

 

Prvních dvacet minut patřilo hostům, kteří byli mírně aktivnější. Jednou dokonce brankáře Zbyňka Ticháčka zachránilo břevno. Nakonec udeřilo na druhé straně. Benešov zahrával standardní situaci, Šluknov vše odvrátil a založil rychlý protiútok, který zakončil do prázdné branky Pavel Horák.

 

Hosty to opařilo, navíc v 27. minutě předvedl zkrat Aleš Pop, který předvedl velmi tvrdý zákrok na jednoho z domácích. A byl po právu vyloučen. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Šluknov.

Benešovu se nelíbil výkon sudího

Po změně stran to hosté v deseti nezabalili a snažili se o vyrovnání. Jejich otevřenější fotbal vybízel Šluknov k brejkům. Benešovští se dvakrát zlobili na sudího Tesku. Ten podle nich nepotrestal faul na Romana Horváta, který zaváněl penaltu.

 

Rozhodnutí přišlo v 82. minutě, kdy rozhodčí odpískal trestný kop. Ani toto se hostům nelíbilo. K míči se postavil Emil Mikula a krásnou brankou dal razítko na šluknovské vítězství.

 

Benešov tak zakončil podzim nakonec na druhém místě, nasbíral 32 bodů a na první Chuderov má minimální ztrátu. Šluknov díky druhé polovině podzimu nasbíral 19 bodů a je devátý.



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Ladislav Čurgali, asistent trenéra SK Plaston Šluknov: "První porážku Benešov nesl jen velmi těžko a v závěru šlo o zdraví. Toto vítězství je hodně cenné a dává týmu potřebnou energii na zimní přípravu. Věříme, že tentokrát na jaře rozjedeme sezónu výrazně lépe. Děkujeme hráčům za příkladnou bojovnost a divákům za skvělou podporu, která se široko daleko nevidí."

MSK Benešov nad Ploučnicí
Miroslav Vrabec, trenér MSK Benešov nad Ploučnicí: "Bylo to bojovné a důrazné utkání, poděkování patří domácím fanouškům, byla to skvělá kulisa. Celkově to bylo vyrovnané, doplatili jsme na oprávěné vyloučení Popa a na chyby sudího Tesky ze druhého poločasu."



Sestavy


SK Šluknov
Z. Ticháček [-] - P. Svoboda [-] , Z. Kirchner [-] , J. Mládek [-] , J. Hajduk [-] , P. Horák [-] , E. Mikula [-] , M. Polák [-] , J. Šach [-] , M. Hák [-] , R. Lukáč [-]

MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Molo [-] - R. Kolář [-] , L. Hnízdo [-] , A. Pop [-] , D. Marek [-] , V. Malý [-] , R. Horvát [-] , D. Mottl [-] (86. J. Polanský [-] ) , L. Knespl [-] , M. Brom [-] , M. Hora [-]

ŽK: 43. P. Horák , 55. J. Hajduk - 85. D. Mottl , 88. V. Malý . ČK: 27. A. Pop .
Hráči zápasu: J. Šach , R. Lukáč - R. Horvát , D. Mottl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Teska Miroslav - STUPKA Josef, DOUBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.