Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 10:00

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union doma sestřelil Boletice


Branky


0

O drtivou většinu branek se postaralo útočné trio Murdych - Očipka - Galaš.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyráběli příliš mnoho chyb

Do Bynova, kde působí tým Union Děčín, dorazily Boletice. Těm se v poslední době moc nedaří, domácí tak byli favoritem. Jednalo se o zajímavé derby.

 

Domácí do utkání vstoupili úspěšně a první branku v 8. minutě vstřelili z rychlého protiútoku, na které zřejmě chtěli hrát hosté. Po odvráceném rohovém kopu hostí Murdych zapnul raketové pohony a uháněl přes celé hřiště, u čehož mu asistoval Očipka. Murdych mu přihrál do vyložené šance, Očipka to ještě vyšperkoval kličkou obránci a s ledovým klidem poslal míč k tyči - 1:0. Za pět minut našel Sejkora přihrávkou Galaše, který prostřelil Vorla a bylo to 2:0. Galašovi se zápas nadmíru vydařil a v rozestavení 3-4-3, se cítil jako ryba ve vodě.

 

Prakticky po rozehrání ze středového kruhu si do děčínského vápna naběhl šikovný Cimpl, jemuž přistál na temeni dlouhý nákop a nešťastný Jeřábek se jen smutně díval, jak mu vysoký oblouček padá do sítě - 2:1.

 

Tři branky v první čtvrthodině diváky určitě nenudili a v 16. minutě mohl Rohlíček dokonce srovnat, ale naštěstí pro domácí mířil těsně vedle. Slovo si tedy opět vzali Union. Vynikající Galaš poslal míč do skrumáže na malé vápno, kde se nejlépe zorientoval Eichelmann a píchl míč špičkou do branky - 3:1. Rychlé navýšení náskoku domácí uklidnilo, začali si strkat míč po zemi a předváděli pěkné akce, při kterých se jim dařilo překonávat i poměrně těžký, podmáčený terén.

 

Čtvrtý gól vyndával brankář Vorel ze sítě už ve 21. minutě. Krásnou akci začali na půlce Brázdil s Očipkou, následně dávali vpravo na Eichelmanna, který nevymýšlel a z první vrátil Galašovi gólovou přihrávku - 4:1. Za další dvě minuty mohla Galaš zkompletovat hattrick, když ho ideálně vysunul Očipka, ale
tentokrát byl na gólmana krátký. Ve 24. minutě se dostal po hrubce Němce do šance opět Rohlíček, ale opět mířil těsně vedle branky. Ve 25. minutě dostali pěknou kombinací Očipka s Eichelmannem do šance Sejkoru, ale ten se zatím střelecky odmlčel.

 

Před přestávkou o sobě dal ještě vědět Murdych, ale po zákroku gólmana jsme zahrávali pouze rohový kop.



Pátý gól definitivně rozhodl

Union nastoupil do druhé půle soustředěně a hned z kraje druhé půle svůj náskok navýšili. Murdych vyslal do šance opět Galaše, ale Vorel míč vyrazil na roh. Očipka však rohy umí a Murdych si našel volný prostor a prudkou plackou si připsal další trefu - 5:1.

 

Za tohoto stavu bylo rozumné ze hřiště stáhnout Hučka hrajícího po zranění a nahradit ho Nedvědem. V 60. minutě si vykoledoval Očipka žlutou kartu a jelikož si s některými soupeři nebezpečně povídal, začal domácí trenér připravovat i jeho střídání. Než k tomu došlo, stačili hostující obránci Očipku ideálně vysunout a nebylo tak pro něj obtížné zvýšit na 6:1 a vstřelil svůj desátý gól této sezony.

 

Hned z dalšího útoku centroval Nedvěd na Galaše, ale ten hlavou netrefil branku. V 82. minutě se vytáhl Jeřábek, když velkou šanci hostí vyrazil na rohový kop. Tři minuty před koncem zápasu domácí hráči ukázali, že jim přeci jen zůstaly ještě nějaké síly, presovali rozehrávku hostí a míč jim odebrali. Následně předvedli ťukes, na jehož konci předložil míč Galaš Murdychovi a ten mohl slavit 22. trefu v sezóně - 7:1. Hned po rozehrání ukázali i boletičtí hráči, že to s míčem také umí a tentokrát vymíchali oni celou děčínskou obranu a zaslouženě snížili Beutlerem na - 7:2.

 

Union ještě o víkendu čeká dohrávka s Jiříkovem. Zatím je na čtvrtém místě. Boletice mají na podzim dohráno, jsou jedenácté a na jaře budou hrát o záchranu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Derby utkání na těžkém terénu určitě nenudilo a diváci, kteří dorazili i v tomto nepříznivém počasí, byli odměněni devíti krásnými brankami. Občas se na hřišti zajiskřilo, ale pouze v zápalu boje a bylo znát, že hráči se dobře znají, někteří prošli oběma kluby a povětšině se za své nedovolené zákroky dokázali vzájemně omluvit. Poslední podzimní domácí utkání jsme tak zvládli výtečně. Pouze jeden ztracený bod doma je výborné vysvědčení, a kdyby se nám více dařilo na soupeřových hřištích, mohli jsme se pohybovat v ještě vyšších patrech. Jestli ale dokážeme přivést nějaký ten bod z dohrávky v Jiříkově, nebude se nám přes zimu dýchat špatně, ale uvědomujeme si, že to bude hodně těžké."

TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda TJ Spartak Boletice nad Labem: "Zasloužená výhra domácích. Pokud chceme uspět, nesmíme dělat takové velké chyby, jako teď proti Děčínu. Když jsme dali na 2:1, byla tam naděje. Za stavu 4:1 tam byly šance, pátý gól definitivně rozhodl."



Sestavy


TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - V. Bedrníček [-] , M. Němec [-] , Z. Brázdil [-] - R. Kalaš [-] , M. Huček [-] (55. J. Nedvěd [-] ) , L. Eichelmann [-] , J. Sejkora [-] - P. Očipka [-] (67. T. Humlíček [-] ) , V. Galaš [-] , J. Murdych [-]

TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - O. Cimpl [-] , L. Michalec [-] , J. Rohlíček [-] (88. M. Jarolím [-] ) , T. Beutler [-] , M. Janovský [-] (5. S. Šorm [-] ) , L. Rantfner [-] , R. Klaban [-] (27. P. Horáček [-] ) , M. Švec [-] , P. Znojemský [-] , M. Šindelář [-] (69. M. Bernat [-] )

ŽK: 60. P. Očipka - 60. S. Šorm .
Hráči zápasu: V. Galaš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rouček Karel - ŽIVNŮSTKA Filip, DOLEŽAL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.