Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 14:00

7.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby: Šluknov ztratil další zápas, Čechie slaví


Branky


23. M. Hák , 45. J. Hajduk , 62. J. Hajduk - 17. P. Bandas , 57. J. Galata , 65. M. Boštík , 81. L. Peleška
0

Fotbalisté Plastonu se v dalším domácím zápase opět nenakopli.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šluknov zvládl první poločas lépe

Na pěkný stadion do Šluknova dorazilo Horní Podluží. Hosté byli přeci jen v lepší náladě, naposledy doma přestříleli Boletice bodově se utrhli od posledních čtyř mužstev tabulky. Tam se nachází Šluknov, který se po sestupu z I.A třídy prostě nemůže chytit.

 

Kdo přišel fandit, nelitoval. Na hřišti byla k vidění dramatická podívaná. Šance byly na obou stranách a padalo hodně branek. Do vedení šli v 17. minutě hosté. Centr Vlastimila Riedla procedil hlavou za brankáře Jircháře Patrik Bandas. Nutno dodat, že tenhle pokus se dal určitě chytat.

 

Šluknov ale nesložil zbraně a ještě do poločasu dokázal utkání otočit. Vyrovnání přišlo ve 23. minutě. Jaroslav Hajduk se parádně uvolnil a přihrál Michalu Hákovi. Ten si poradil se stoperem a následně i s brankářem Hoffmannem. Druhou trefu obstaral dobře hrající Jaroslav Hajduk v nastaveném čase. Po dlouhém výkopu Jircháře hostující obrana zaspala, brankář Hoffmann sice vyběhl, ale při odkopu nešťastně trefil Hajduka, od kterého se míč dokutálel do sítě.

 

Za stavu 2:1 pro Šluknov se šlo do kabin.

Parádní obrat Čechie

I ve druhém poločase se pokračovalo v dramatické podívané. Horní Podluží dokázalo vyrovnat v 57. minutě. Bulejko dlouhým pasem poslal do úniku Boštíka. Ten si míč na pravé straně zpracoval a okamžitě ho poslal do vápna. Tam si naběhl Jaroslav Galata a střelou k tyči dal na 2:2.

 

Jenže Šluknov přispěchal s rychlou odpovědí. A opět u toho byl Hajduk. Toho pěknou přihrávkou oslovil Pavel Svoboda a Hajduk míč poslal kolem Hoffmanna do branky. Ovšem domácí nechali vzpomenout na zápas s Unionem, kde také přišli o slibný náskok.

 

Za tři minuty totiž bylo srovnáno. Šluknov nejprve krkolomně odvrátil rohový kop. Pár vteřin poté ale přilétl do vápna další centr, míč se odrazil k Boštíkovi, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

 

Šance pak byly na obou stranách, rozhodnutí přišlo v 81. minutě. Po autovém vhazování a několika odrazech se míč dostal na hranici vápna. Tam se do něj opřel Lukáš Peleška a díky teči jednoho z domácíh hráčů skončil u pravé tyče bezmocného Jircháře.

 

Horní Podluží tak vyhrálo podruhé v řadě, naopak Šluknov se dál trápí. V dalším kole přivítá Čechie Union Děčín, Šluknov jede na půdu poslední Tisé.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Ladislav Čurgali, asistent trenéra SK Plaston Šluknov: "Těžko se hodnotí poslední zápasy. Hráči zápas odmakali, měli jsme i více ze hry, byly tam pěkné akce, ale prohráváme díky maličkostem, nesoustředění, osobním chybám, nevyužitým šancím, neumíme jen důsledně odbránit zápas... Když se nedaří, tak je potřeba jít štěstí naproti a odmakat každý trénink ještě více, na každý souboj, na každý moment se naplno soustředit, navzájem si pomáhat a zajišťovat se, bojovat a mít ještě větší vůli po vítězství."

TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "Na mokrém terénu, který chvílemi dělal problém oběma, jsme mohli vidět kvalitní zápas. Vyhrát mohly oba týmy. Bylo to skutečně dramatické a vyrovnané utkání až do konce. Kluci dokázali dvakrát otočit skóre a vstřelit vítěznou branku, takže radost byla veliká. Věřím, že Šluknov už začne brzo bodovat, protože nepatří na spodek tabulky."



Sestavy


SK Šluknov
J. Jirchář [-] - L. Mendel [-] (55. Z. Kirchner [-] ) , P. Svoboda [-] , A. Holešovský [-] (42. D. Zabilka [-] ) , T. Knížek [-] (82. P. Horák [-] ) , J. Hajduk [-] , J. Mládek [-] (88. L. Čurgali [-] ) , R. Lukáč [-] , M. Hák [-] , J. Šach [-] , M. Polák [-]

TJ Čechie Horní Podluží
J. Hoffmann [-] - M. Boštík [-] (79. T. Kovač [-] ) , P. Bandas [-] , F. Bužík [-] (46. D. Hermann [-] ) , D. Čech [-] (38. J. Galata [-] ) , M. Bulejko [-] , J. Chaloupecký [-] , M. Drátovník [-] , V. Riedel [-] , L. Peleška [-] , L. Sobota [-]

ŽK: 44. T. Knížek , 51. R. Lukáč - 32. M. Boštík , 47. L. Peleška , 60. V. Riedel .
Hráči zápasu: J. Hajduk - L. Peleška , M. Bulejko .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Šefčík Josef - VLK Lukáš, MAREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.