Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 13:30

3.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanov se ani ve třetím zápase nedočkal vítězství


Branky


0

Stříbrný tým z minulé sezóny vybojoval na půdě nováčka bod za remízu 2:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Betyár rychle udeřil

Po dvou kolech měl nováček z Jiříkova více bodů, než zkušenější Heřmanov. Tomu se vstup do sezóny moc nevydařil, očekávalo se vyrovnané utkání.

 

Hned úvodu zápasu nastal závar před domácí brankou, ve kterém se nejlépe orientoval heřmanovský Betyár a střelou nestřelou umístil míč, který se otřel o tyč a skončil za brankovou čarou.

 

Vyrovnání se dočkal Jiříkov v 38. minutě. Domácí byli dostatečně důrazní a Roman Häusler střelou doprostřed branky srovnal na 1:1.

Jiříkov šel do vedení, ale neudržel ho

Do druhého poločasu nastoupili domácí s větší touhou po vítězství. Obraz hry se změnil a Jiřikov si vytvořil šance.

 

V 64. minutě zahrával Jiříkov trestný kop, k míči se dostal volný Štěpánek a přízemní střelou dostal domácí do vedení 2:1. Minutu poté měl vyrovnání na kopačce Stehlík, ale jeho střela skončila na tyči brankáře Čerkla.

Hosté se přece jenom vyrovnání dočkali, když se v 78.minutě Vlasák položil do centru z pravé strany a upravil výsledek na 2:2. V samotném závěru zlikvidoval brankář hostí Pospíchal čisté gólovky Jiříkova a tak skončil výsledek remízou. Šlo se na penalty.

Penalty pro Jiříkov

V pokutových kopech měl více štěstí a pevnější nervy Jiříkov. Ten vyhrál 4:2 a získal dva body.

 

Nováček už jich má na kontě šest bodů a je sedmý, devátý Heřmanov má zatím tři body. Ve třetím kole jede Jiříkov na půdu posledního Přestanova, Heřmanov hostí nováčka z Boletic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Jiříkov
Jan Turiščev, Spartak Jiříkov: "Byl to z naší strany takový podivný výkon. Přizpůsobili jsme se hře soupeře a to byla chyba. Heřmanov si přijel pro bod a ten si nakonec odvezl. Opět jsme nastoupili v jiné sestavě, to náš trochu trápí."

TJ Heřmanov
František David, vedoucí TJ Heřmanov: "V první půli jsme byli aktivnější my, ve druhém pro změnu Jiříkov. Nakonec z toho byla spravedlivá remíza."



Sestavy


Jiříkov
V. Čerkl [-] - D. Šolc [-] , R. Häusler [-] , V. Štěpánek [-] , J. Bajan [-] , T. Altman [-] (80. [-] ) , M. Kýnl [-] , Z. Starec [-] (87. J. Turiščev [-] ) , O. Homolka [-] (59. J. Mlejnek [-] ) , Z. Bajan [-] , M. Matulík [-] (46. K. Novák [-] )

TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - R. Majerik [-] , Z. Čapek [-] , P. Havlíček [-] - R. Rojko [-] , R. Wenzel [-] , K. Stehlík [-] (69. V. Vašák [-] ) - M. Betyár [-] , T. Vlasák [-] - J. Drobúl [-] , V. Váňa [-] (46. J. Majer [-] )

ŽK: 80. K. Novák - 62. J. Drobúl , 64. M. Pospíchal , 72. T. Vlasák , 88. R. Wenzel . ČK: 90. J. Drobúl .
Hráči zápasu: V. Štěpánek - M. Betyár .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dušík Zbyněk - ČERVENÝ Tomáš, BUDSKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.