3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2015 14:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdliččin zval ku fotbalu hlas


Branky


0

Již ve sváteční den, prvního května, se rozjel zápas 24. kola. Královehradecké derby rozhodně nebyla žádná romantika pod rozkvetlou třešní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoké tempo ve sváteční den

Tým Olympie rozhodně nedržel žádný svátek práce, domácí hráči poctivě pracovali, a první poločas se tak odehrával ve vysokém tempu. Domácí celkem v klidu kontrolovali hru a vytvářeli si zajímavé příležitosti před soupeřovou brankou. První gól domácí zaznamenali ve 14. minutě, kdy se po pěkné indviduální akci prosadil útočník Olympie Omovie. Domácí dál pokračovali ve své útočné hře a hráče Slavie do vyložených příležitostí moc nepouštěli. Další úspěch Olympie se tak dostavil ve 29. minutě. Klapka rozehrával rohový kop a jeho centrovaný balon uklidil do branky Slavie hlavičkující Blažej. Ve zbytku první půle měli domácí hráči ještě minimálně dvě další příležitosti - Kuťák ani Klapka se však neprosadili a jejich pokusy zlikvidoval brankář Slavie Šebesta.

Sichr je sichr

Druhý poločas už se sice nehrál v tak strhujícím tempu jako předchozí část, Olympie přesto pevně držela otěže zápasu ve svých rukou a hostující Slavii prakticky k ničemu nepustila. 54. minuta přinesla další branku, po souhře útočních hráčů Olympie, kdy Blažejův míč sklepával Omovie a do sítě zakončoval Semerák. Podobně jako v závěru první půle si domácí i nyní dokázali vypracovat další přiležitosti. Brankář Slavie už ale za svá zádá žádný míč nepustil, a utkání tak skončilo 3:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
František Bárta ml., vedoucí mužstva: V podstatě celé utkání jsme kontrolovali hru a hosty jsme k žádnému vážnějšímu ohrožení naší branky nepustili. Pro nás to bylo zasloužené vítězství v tomto královéhradeckém derby.




Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
O. Pařízek [-] - J. Poděbradský [-] , J. Novotný [-] , O. Haupt [-] - M. Blažej [-] , F. Klapka [-] , F. Hruška [-] , M. Hofman [-] (61. R. Faltus [-] ) - J. Semerák [-] (66. O. Karanský [-] ) , K. Omovie [-] (81. M. Zounar [-] ) , D. Kuťák [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Šebesta [-] - V. Horák [-] , T. Erber [-] (62. M. Hutla [-] ) , M. Brázda [-] (76. D. Šauer [-] ) , J. Linhart [-] - J. Lán [-] , J. Šedina [-] , M. Hloušek [-] , J. Homolka [-] - M. Mottl [-] , D. Veselý [-]

ŽK: 54. D. Kuťák - 17. D. Veselý , 31. J. Lán .
Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.