Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvalitní obrana, polovina úspěchu


Branky


0

Pokud na trenérské lavici nesedí José Mourinho, tak utkání týmů z vyšších pater tabulky nabízejí zajímavé zápletky. Ve čtyřgólovém zápase třetího Jičína s pátou Vysokou byli úspěšnější domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup do sobotního utkání měli hosté z Vysoké a svůj vydařený začátek korunovali brankou, když v 5. minutě proměnil nařítený pokutový kop hostující obránce Ptáček. I přes obdrženou branku působila obrana Jičína velmi jistým dojmem a útočné hráče soupeře si držela na distanc. Minimálně výsledkově srovnal Jičín krok ve 23. minutě, o vyrovnání se postaral opět obránce, tentokrát se prosadil jičínský Řeháček. 

I ve druhém poločase měli více ze hry spíše hostující fotbalisté, jak již ale bylo řečeno, obrana Jičína působila velmi jistě a nedopřávala hráčům Vysoké příliš příležitostí ke skórování. Co se nedařilo hostům se v 73. minutě podařilo domácím. Po chybě jednoho z obránců Vysoké se v gólové situaci nemýlil Voldán a poslal svůj tým do vedení 2:1. Brankový účet se otevřel v 5. minutě pokutovým kopem a toutéž situací se i uzavřel, v 82. minutě se z penalty trefil jičínský Koucourek a určil tak konečný stav utkání na 3:1. 

Jičín tak po výhře zůstává na třetí pozici, před Kratonohami. Fotbalisté Vysoké nad Labem zůstávají na pátem místě, na záda jim však dýchá Slavia a Červený Kostelec.



Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - M. Kocourek [-] , J. Ulvr [-] , J. Řeháček [-] , J. Drusan [-] - M. Miler [-] , O. Hejtmánek [-] (83. P. Mikolášek [-] ) , A. Gaubman [-] , T. Veg [-] (67. M. Mészáros [-] ) - M. Vacek [-] , M. Voldán [-]

FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - T. Prorok [-] , P. Duben [-] (78. J. Píša [-] ) , M. Haken [-] , Z. Dušek [-] - J. Sůra [-] , P. Kafka [-] (71. F. Hušek [-] ) , M. Ptáček [-] , V. Bělka [-] - D. Starý [-] (46. M. Olšák [-] ) , J. Škvrňák [-]

ŽK: 4. M. Puš , 31. J. Ulvr , 36. J. Řeháček , 50. O. Hejtmánek - 41. M. Ptáček , 43. M. Haken , 45. J. Škvrňák , 54. J. Sůra , 88. T. Prorok .
Místo: UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.