0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

13.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Kamenice ukončila křešickou sérii bez porážky


Branky


0

Hosté naprosto zaslouženě vyhráli v Křešicích 2:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chmelík a jeho expresní trefa

Do Křešic dorazila Česká Kamenice. Oba týmy zažívají dobrý podzim, domácí měli před zápasem šňůru sedmi zápasů bez porážky. To je vyneslo do středu tabulky.

 

Do utkání vstoupili daleko lépe hosté. Prakticky po rozehrávce nakopla Kamenice míč dopředu. Brankář Větvička vše nešťastně vyhodnotil, k míči se dostal dříve Jakub Chmelík a ve 2. minutě poslal hosty do vedení.

 

Křešice působily mdlým dojmem a nedokázaly se dostat do zápasu. Naopak hosté na ně praktikovaly jejich vlastní hru - rychlé protiútoky. Jinak nebezpečný Jiří Lepič se neprosazoval, dobře ho bránil Martin Švanda.

 

Hosté si tak do kabin nesli těsný, ale zasloužený náskok 1:0.

Hodač dodal svým barvám klid

Ani po změně stran se situace na hřišti nezměnila. Hosté hru kontrolovali a domácí k ničemu prakticky nepustili. Navíc jim po hodině hry vyšel protiútok, který gólově zužitkoval Alexandr Hodač, který dal na 2:0.

 

Zbytek utkání už se nic vážnějšího nestalo, Křešice prohrály po sedmi zápasech, Česká Kamenice si odvezla zasloužené vítězství.

 

Křešice nasbíraly na podzim dvacet bodů a přezimují na sedmé místě. Česká Kamenice získala o pět bodů více a prozatím je čtvrtá.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Zasloužené vítězství hostů. My jsme nebyli nebezpeční, hosté dominovali a dali nám lekci. Nakonec jsme mohli dostat i více branek."

FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Jsem hodně spokojený. S výsledkem a hlavně předvedenou hrou. Hodně nám pomohl hrou, hráli jsme to, čím jsou nebezpečné Křešice. Dobře zachytal brankář Martin Vaněk, který se vrátil po zranění. Celkově to byl velmi dobrý podzim."



Sestavy


FK Křešice
O. Větvička [-] - L. Schoř [-] , A. Bezemek [-] (74. J. Rusý [-] ) , V. Kühn [-] , D. Lenrt [-] , T. Hrdý [-] , L. Lébl [-] , J. Suchánek [-] , J. Lepič [-] , M. Loula [-] , P. Tuháček [-]

FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - T. Tschakert [-] , J. Kozelek [-] , P. Vaněk [-] - J. Chmelík [-] , M. Švanda [-] , J. Mitruška [-] , J. Šimek [-] - A. Hodač [-] (79. L. Landovský [-] ) , F. Černý [-] (88. B. Matulka [-] ) - M. Mach [-]

ŽK: 40. M. Loula , 87. J. Suchánek - 70. J. Chmelík , 75. J. Mitruška , 78. J. Kozelek .
Hráči zápasu: M. Švanda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Matas Martin - KURILJAK Ivan, SEDLÁČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.