1:2
(1:0)
55. V. Chlan (vl.)
62. V. Fiala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

13.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Špatný konec podzimu, Rumburk prohrál čtvrtý zápas v řadě


Branky


22. M. Demeter - 55. V. Chlan (vl.) , 62. V. Fiala
0

Naopak hosté z Mojžíře zakončili parádní polovinu sezóny na třetím místě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuznaný gól a tyčka

Do Jiříkova, kde na podzim našel Rumburk svůj azyl, dorazila TJ Mojžíř. Hosté byli vzhledem k postavení v tabulce favoritem, domácí navíc prohráli poslední tři zápasy.

 

Díky těžkému terénu to byl spíše boj, hrál se docela vyrovnaný fotbal. Hostům nebyl uznán gól. Král pak krásně vysunul Zabloudila, jeho střelu vyrazil Bednář na tyčku.

 

Do vedení šli ale domácí. Ve 22. minutě chyboval hostující stoper a předstoper, Michal Demeter vzápětí uháněl sám na mladého brankáře Vávru a dostal Rumburk do vedení. To rumburským fotbalistům vydrželo až do konce poločasu.

Hosté předvedli parádní obrat

Po změně stran se hosté vybičovali a utkání otočili. V 55. minutě šel do hlavičky Aleš Vitásek, jeho střelu ještě tečoval hlavou jinak dobře hrající Vladimír Chlan a rázem to bylo 1:1.

 

V 62. minutě přišla vítězná trefa. Rumburská obrana propadla, před Bednářem byli hned tři volní hráči. Vitásek míč předložil Fialovi, který nemohl nedat. Poslední čtvrt hodinu domácí hosty zamkli a ve vzduchu viselo vyrovnání.

 

To mohlo přijít v poslední minutě, kdy jinak pozorný Vávra uklouzl. Míč už směřoval do sítě, na poslední chvíli vše zachránil Pavel Král. Hosté tak vyhráli 2:1.

 

Rumburk získal na podzim dvanáct bodů a je desátý. Mojžíř vybojoval krásných 31 bodů a drží bronzovou pozici.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Moje poslední vystoupení na lavičce bylo neúspěšné a náš snaživý výkon opět na vítězství nestačil, jelikož jsme hostům branky, dá se říci, darovali. Hlavně ve druhé půli jsme v bránění byli laxní a nedůslední a když neproměníme i ty nejvyloženější příležitosti, tak nemůžeme vyhrát."

TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Podle mě zasloužená výhra. Byli jsme lepší ve druhém poločase. Je pravda, že na konci nás Rumburk zmáčkl a v poslední minutě nás zachránil Král. Třetí místo po podzimu je nádherné, na dokopné bylo co zapíjet."



Sestavy


FK Rumburk
T. Bednář [-] - J. Chlada [-] , M. Demeter [-] (55. O. Linhart [-] ) , D. Holubek [-] (83. J. Dolejš [-] ) , P. Pilko [-] , V. Honců [-] (72. R. Šott [-] ) , J. Hejl [-] , T. Stankovič [-] (72. A. Zima [-] ) , V. Chlan [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-]

TJ Mojžíř
M. Vávra [-] - Z. Stárek [-] , P. Král [-] , J. Mach [-] , J. Králik [-] - P. Valta [-] (80. J. Růžek [-] ) , V. Fiala [-] , J. Sikora [-] , J. Zabloudil [-] - M. Pavlík [-] (85. L. Schmied [-] ) , A. Vitásek [-]

ŽK: 46. M. Trégr , 76. A. Zima , 84. J. Chlada - 40. Z. Stárek , 57. P. Král , 85. J. Růžek , 90. L. Schmied .
Hráči zápasu: V. Chlan - J. Králik .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vlk Lukáš - ŠEFČÍK Josef, BUDSKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.