Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 10:15

13.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modrá přejela Lovosice a získala titul podzimního mistra


Branky


0

Nejofenzivnější tým soutěže nasázel za podzim ve třinácti zápasech 59 branek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lovosice začaly dobře

Na umělou trávu do Lovosic dorazila Modrá. Hosté byli favoritem, domácí tým, ve kterém je hodně mladíků, se pohybuje ve středu tabulky. Modrá chtěla vítězstvím udržet první místo a zajistit si titul podzimního mistra.

 

Na hřišti menších rozměrů se hrál od začátku fotbal plný soubojů, kde více než fotbalovost dominovalo nasazení a bojovnost. Postupem času se hosté stále více začali prosazovat, ale koncovka se jim nedařila.

 

Domácí zase podnikali rychlé brejky a tak i obrana hostů musela být velmi pozorná. První šanci zápasu měla Modrá, Kříž ale netrefil úplně prázdnou branku. To byla tisíciprocentní tutovka.

 

Naopak domácím se v 21 minutě podařila akce na jejímž konci vystřelil Hušek z 25 metrů do šibenice, Kratochvíl byl bezmocný -  1:0. Modrá přitlačila a výsledkem bylo vyrovnání v 35. minutě, kdy centr Kříže dotlačil do branky Podolský. Modré se ještě do poločasu podařilo otočit skóre střelou Štorce z hranice vápna na poločasových - 1:2.

Dva rychlé góly rozhodly

Druhý poločas začala Modrá aktivně a dvě podařené akce v rozmezí 52. a 53. minuty, kdy skórují Podolský a Kříž, dávají hostům klid v zápase.

 

Modrá tak definitivně převzala režii zápasu. Střídající Sýkora nejprve nádherným sólem z vlastní půlky dává na 1:5 a pak ten samý hráč ještě v 84. minutě přesně zakončuje kombinaci hráčů Modré. Modrá další šance nevyužila, to jí ale mrzet nemuselo.

 

Jiskra přezimuje na první místě tabulky, nasbírala 34 bodů, má nejlepší útok v soutěži (59 branek) a má nejlepšího střelce soutěže (Vojtěch Kříž - 19). Lovosice jsou na osmém místě, na podzim dokázaly ve třinácti zápasech nasbírat 16 bodů.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu



Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "Jsem rád, že jsme i poslední zápas zvládli výsledkově. I když to v první půli dlouho nevypadalo. Druhý poločas už jsme odehráli velmi dobře a projevila se herní kvalita. Nakonec jsme podzim odehráli bez porážky, toho si cením. Ale zároveň víme,¨že máme ještě rezervy. Teď si odpočineme, kádr tak o dva hráče ještě doplníme, kvalitně v zimě potrénujeme, protože nás čeká perné jaro."



Sestavy


ASK Lovosice
J. Zdvořák [-] - J. Hušek [-] (78. J. Stašek [-] ) , D. Walter [-] (74. R. Bereš [-] ) , R. Podrazil [-] , M. Husar [-] , V. Krpeš [-] , J. Kovařík [-] , M. Kočina [-] , L. Klement [-] , R. Espinosa [-] , B. Baborák [-]

Modrá
P. Kratochvíl [-] - L. Štorc [-] (76. V. Šotola [-] ) , J. Štěrba [-] (71. A. Slykhouski [-] ) , T. Fichtner [-] , R. Vaschkevich [-] (54. A. Čapek [-] ) , V. Kříž [-] (60. L. Sýkora [-] ) , K. Podolský [-] , M. Fejfar [-] , T. Fejfar [-] , D. Tesařík [-] , M. Bičák [-]

ŽK: 24. M. Kočina - 27. J. Štěrba .
Hráči zápasu: L. Sýkora , K. Podolský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Černý Petr - FENCL Jakub, RŮŽIČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.