0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 13:00

11.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křešice stále stoupají, Duchcov stagnuje


Branky


0

Hosté potvrdili dobrou formu a zaslouženě vyhráli.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duchcov z tlaku nic nevytěžil

Do Duchcova dorazily Křešice. Lépe na tom byli hosté, kteří v poslední době dostávají málo branek a pět zápasů neprohráli. Naopak Duchcov z posledních čtyř zápasů hned třikrát remizoval.

 

Přitom domácí hráči nezačali vůbec špatně. V první čtvrthodině zamkli soupeře na jeho půlce a neustále operovali kolem brankového území. Avšak bez zakončení. Proto hosté přečkali tento nápor bez poskvrny a pomalu vytahovali drápky.

 

Hráli jednoduše, na dva tři doteky a celkem snadno se začali dostávat před duchcovského gólmana. Mezi 15. a 20. minutou si vytvořili dvě velké příležitosti, chvíli poté měly dva dobré pokusy i domácí hráči. Jejich hra byla ale upracovaná, překombinovaná proti lehkosti křešických akcí.

 

Ve 30. minutě ještě hosté neuspěli, ale o deset minut později už ano. Lenrt poslal křižný pas k rohovému praporku na Lepiče, který se zbavil dvou soupeřů a přihrál před branku na Suchánka. Ten přes bránícího Brejchu překonal Podolského. První poločas tak skončil vedením hostujícího celku - 0:1.

Lepič hostům dodal klid

Druhý poločas se nesl ve znamení marné snahy domácích o gól i o zlepšení dojmu z předváděné hry. Špatný terén si navíc vybral i svou daň a to právě mezi ofenzivními hráči. Balog byl střídán s výronem už po půlhodině hry, pro zranění byli poté střídáni Giňa s Peškem.

 

Hosté zvýšili na 0:2 v 56. minutě, kdy na vlastní polovině získali míč. Lenrt po přejítí půlící čáry vyslal ulicí na zteč Lepiče a přestože Podolský včas vyběhl a po míči šel, byl překonán.

 

Domácí v závěrečné půlhodině nedokázali s výsledkem nic udělat a tak odešli z předposledního podzimního zápasu na vlastním hřišti poraženi.

 

Křešice v dalším kole míří do Libochovic, Duchcov hraje v České Kamenici.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer FK Duchcov: "Fotbalový podzim se blíží ke konci a už nyní je jasné, že Duchcov na něj nebude vzpomínat zrovna v dobrém. I zápas s Křešicemi, který odehrál po dvou venkovních zápasech před domácím publikem, ukázal největší nedostatky týmu a naznačil, na čem bude během zimní přestávky nejvíce zapracovat."

FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Zápas hodně ovlivnil hodně těžký terén. Hodně se bojovalo. Ale měli jsme více šancí a byli lepší. Vyhráli jsme zaslouženě."



Sestavy


FK Duchcov
P. Podolský [-] - J. Meisner [-] , L. Brejcha [-] , P. Bednář [-] , J. Vrkoslav [-] , D. Kubánek [-] - M. Moravec [-] , J. Král [-] (55. J. Zedník [-] ) , T. Berko [-] - P. Giňa [-] (61. M. Koníček [-] ) , J. Balog [-] (31. V. Pešek [-] ) -

FK Křešice
O. Větvička [-] - A. Bezemek [-] , D. Lenrt [-] , L. Hrdý [-] , T. Hrdý [-] , L. Lébl [-] (89. J. Rusý [-] ) , J. Suchánek [-] , J. Lepič [-] , M. Loula [-] , L. Schoř [-] , P. Tuháček [-]

ŽK: 7. T. Berko , 34. J. Vrkoslav , 38. V. Pešek , 66. P. Bednář - 45. A. Bezemek , 79. J. Suchánek .
Hráči zápasu: L. Hrdý , T. Hrdý , J. Lepič .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mollinger Lukáš - FLADE Jens, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.