1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra se opět nezvedla, doma padla s Libouchcem


Branky


0

Smutným hrdinou se stal libouchecký Radek Němeček.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Padaly góly i karty

Na hřiště Velkého Března dorazil Libouchec. V derby utkání na tom byli lépe hosté, kteří bojují v horní polovině tabulky. To domácí Jiskra se trápí. Doposud posbírala pět bodů, doma navíc prohrála všechny podzimní duely.

 

Hrací plocha nabízela oběma týmům hodně těžký terén, moc tomu nepomohl ani ranní turnaj žáků. Přesto se s těmito podmínkami lépe vypořádával Libouchec. Ve 14. minutě se prosadil Radek Němeček, v 19. minutě zvýšil na 2:0 Milan Hejna.

 

Domácí vrátil do zápasů ve 26. minutě Libor Lapšo, který snížil na 1:2. Libouchec měl převahu, ale další branku nepřidal. Navíc chvilku před poločasem přišel o vyloučeného Radka Němečka. Do kabin se tak šlo za stavu 1:2.

Libouchec vedení udržel

Po změně stran si Libouchec hlídal těsný náskok. Velké Březno se snažilo alespoň vyrovnat, ale jeho hráči předvedli, že na tom nejsou psychicky dobře. Tlak si sice vytvořili, ovšem u vápna vše skončilo.

 

A tak si hosté v klidu došli pro třetí výhru v řadě, která je drží na pátém místě tabulky s pětibodovou ztrátou na třetí Mojžíř. Velké Březno zůstává logicky poslední.

 

V dalším kole hostí Libouchec Rumburk, Velké Březno jede do Mojžíře.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
Miroslav Hlaváček, asistent trenéra Jiskra Velké Březno: "Mrzí nás konečný výsledek, chtěli jsme bodovat. Hráči měli k dispozici po celý poločas přesilovku. Ale je vidět, že jsou psychicky dole. Naše situace není vůbec dobrá."

TJ Libouchec
Václav Slavka, hráč FK Libouchec: "Už před zápasem bylo vidět, že to bude trápení. Hrací plocha byla z veliké části bahnitá po ranním turnaji žáků. My jsme se s tím na začátku zápasu dobře vypořádali. Jenže domácí z ojedinělého protiútoku snížili. My ještě další tři tutovky nedali. V závěru půlky se nechal hloupě vyloučit Němeček a trochu nám to zkomplikoval. Druhou půli jsme ubránili s přehledem, soupeř měl tlak pouze po vápno a do vážnější šance se nedostal."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - O. Pošík [-] , M. Gajdoš [-] , L. Lapšo [-] (46. M. Maturkanič [-] ) , D. Králíček [-] (82. A. Virt [-] ) , J. Borovec [-] , M. Valenta [-] , J. Pechánek [-] (46. M. Čapek [-] ) , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , M. Kulhánek [-]

TJ Libouchec
D. Klačanský [-] - M. Hammer [-] , J. Černohorský [-] (73. D. Kodet [-] ) , J. Šum [-] , V. Balog [-] , M. Hejna [-] , R. Wild [-] , J. Novák [-] , R. Němeček [-] , L. Kučera [-] , V. Slavka [-]

ŽK: 40. M. Valenta - 35. V. Slavka , 45. R. Němeček , 58. L. Kučera , 67. J. Černohorský . ČK: 46. R. Němeček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MENŠÍK Jaroslav - NOVOTNÝ Jaromír, ŠIFALDA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.