Lovosice deklasovaly třetí Mojžíř


0

Hosté tak prohráli poprvé v sezóně, z Lovosic si odvezli šest branek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní úvod Lovosic

Do Lovosic, které se na podzim výsledkově trápí, dorazil Mojžíř. Podzimní štika celé soutěže ani jednou neprohrála a držela třetí místo.

 

Domácí měli parádní nástup do utkání, naopak hosté byli hodně zaskočeni. Už v první minutě mohl dostat Lovosice do vedení Krpeš, z penalty ovšem branku netrefil. Po pět minutách už domácí vedli. Krpeš našel Espinosu, který prostřelil Kubce.

 

Lovosice pak ale vyklidily pozice, hosté vyrovnali hru a dostali se do šancí. V domácí brance však stojí Šafránek, který má v poslední době výbornou formu.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Dva góly poslaly hosty do kolen

Po změně stran byly opět aktivnější Lovosice, které se tlačily za druhým gólem. Ten přišel v 62. minutě, když Marčaník využil minely jednoho z hostujících obránců a prostřeli Kubce. Za dalších šest minut přišla třetí a rozhodující rána. Marčaník si zaběhl za obranu, Kubec nevyběhl a Lovosice vedly - 3:0.

 

Mojžíř odpadl, domácí chodili do rychlých brejků a ještě třikrát skórovali. V 72. minutě se podruhé v utkání trefil Espinosa, deset minut před koncem přidal pátou lovosickou trefu Michal Klouček.

 

V poslední minutě pak Antonín Marčaník uzavřel hattrick a dal na konečných 6:0.

 

Lovosice tak poskočily na osmé místo a v dalším kole jedou na Střekov. Mojžíř zůstává třetí o víkendu doma hostí Velké Březno.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice: "Měli jsme perfektní vstup do zápasu. Kdybychom vedli po pěti minutách 3:0, nikdo by se nedivil. Pak ale kluci vyklidili pozice, začali míče nakopávat a soupeř se dostal do hry. Naštěstí jsme se mohli spolehnout na Šafránka. Po změně stran se naše hra zase zvedla, po třetí brance už soupeř odpadl. Kluci zaslouží pochvalu."

TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Začátek byl hrozný, tam jsme mohli dostat tři branky. Pak se to vyrovnalo. Po změně stran ale byly Lovosice lepší a zaslouženě vyhrály. Náš výkon byl katastrofální, je to facka, která by nemusela být na škodu."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rouček Karel - ŽIVNŮSTKA Filip, DOLEŽAL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.