Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Děčín doplatil na hrubky a prohrál šestý zápas v řadě


Branky


0

Naopak domácí Mojžíř udržela kontakt s čelem tabulky.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Děčín sehrál vyrovnanou partii

Na malé hřiště do Mojžíře přijel Junior Děčín. Favorit byl jasný, domácí zažívají skvělý podzim a před tímto soubojem jim patřilo třetí místo. Naopak Děčín je v krizi, prohrál posledních patř zápasů, navíc přišel o trenéra Pavla Horáčka. Junior nově vede duo Milan Řehák - Pavel Přibyl.

 

Domácí předvedli svou tradiční hru, kdy sypali do vápna jeden centr za druhým. Mojžíř měl územní převahu, ale Děčín hrál pozorně, dobře bránil a dostával se do šancí. Drahoňovský dokonce trefil břevno.

 

Do vedení šli přesto domácí, když Stach prohrál souboj s Pavlíkem a ten krásnou střelou ukázal, že má gólovou formu - 1:0.

Domácím pomohly děčínské hrubky

Po změně stran začal Děčín náporem. Jakubec trefil tyč, pak jí trefil i Horák, ale vzápětí míč uklidil do sítě právě Jakubec. Za čtyři minuty ale Mojžíř opět vedl. Pavlík zahrál rohový kop, Smutný chyboval a Valta míč lehce škrtl. Ten by ale i tak skončil v síti - 2:1.

 

Junior se ale nevzdával a v 67. minutě opět vyrovnal. K přímému kopu se postavil Drahoňovský, který poslal míč na zadní tyč. Jinak pozorný Šimon Kubec asi neměl čisté svědomí.

 

Hosté se ale nakonec porazili sami. V 77. minutě opět chyboval Stach, když místo odkopu chtěl vše vyřešit složitě, namazal Pavlíkovi, který vzápětí prostřelil Smutného. To hosty zlomilo, navíc za minutu po další chybě děčínské obrany nacentroval dobře hrající Pavlík a Vitásek neměl v koncovce problémy.

 

Mojžíř tak vyhrál sedmé utkání v základní hrací době a zůstává třetí, v těsném závěsu za Jílovým a Modrou. V dalším kole hraje v Lovosicích. Děčín klesl na dvanácté místo, v neděli doma hostí Střekov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Ale Děčín tady neměl co ztratit a nehrál vůbec špatně. Ovšem potopily ho vlastní chyby, prakticky tři góly nám hosté vlastně darovali."

FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "Od začátku jsme museli čelit účelnému antifotbalu domácích na jejich malém hřišti. Byli jsme domácím zcela vyrovnaným soupeřem, ale opět udělali tři individuální chyby, které nás stály body."



Sestavy


TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - P. Král [-] , A. Jankovský [-] , J. Mach [-] - J. Králik [-] , J. Zabloudil [-] , J. Růžek [-] (67. Z. Stárek [-] ) , J. Sikora [-] , P. Valta [-] (87. J. Bernášek [-] ) - M. Pavlík [-] (82. J. Zikmundovský [-] ) , A. Vitásek [-]

FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - J. Florián [-] , P. Gaher [-] , P. Krupička [-] , O. Lhoták [-] (80. P. Moc [-] ) , J. Beneš [-] , D. Horák [-] , V. Přibyl [-] , J. Drahoňovský [-] , M. Stach [-] , R. Jakubec [-]

ŽK: 50. R. Jakubec , 66. M. Stach , 82. J. Drahoňovský .
Hráči zápasu: Š. Kubec , M. Pavlík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Suchánek Antonín - ROHÁČ Zdeněk, IPSER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.