2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libouchec rozhodl v prvním poločase


Branky


0

Lovosice prohrály 0:2 a nadále se na podzim výsledkově trápí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klasika, Libouchec na hosty vletěl

Do Libouchce dorazily Lovosice. Hosté marně vzpomínají na loňskou sezónu, kdy bojovali o špičku tabulky. Letos jsou v dolní polovině a jen jednou slavili tříbodové vítězství.

 

Libouchec neporušil domácí tradici a na Lovosice vlétl od samého začátku. V 10. minutě už vedli domácí 1:0, kdy se prosadil dobře hrající Slavka. Hosté na hřišti nestíhali, byli málo důrazní a všude byli pozdě.

 

Libouchec mohl své vedení navýšit, ale Hejna nadvakrát v dobrých pozicích neuspěl. Ten samý hráč protrhl střeleckou smůlu v 37. minutě, kdy vyzrál na jinak dobře chytajícího Šafránka. Do kabin si tak domácí nesli zasloužené vedení 2:0.

Libouchec uvadal, ale spoléhal na protiútoky

Po změně stran se Lovosice zvedly, byly aktivnější, ale šance byly paradoxně na obou stranách. Libouchec měl totiž velmi nebezpečné protiútoky a v lovosické obraně bylo zbytečně moc okének.

 

Hosty zachránila branková konstrukce, nebo vynikající Šafránek, který nakonec zamezil větší porážce. Domácí hráli v klidu a bezpečně si zasloužené tři body pohlídaly.

 

Libouchec je na pátém místě, jede do Velkého Března. Lovosice se trápí na desátém místě, o víkendu hostí třetí Mojžíř.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Libouchec
Václav Slavka, hráč FK Libouchec: "První poločas jsme hostům moc nedovolili. Druhou půlku už jsme tolik nehráli, ubránili to a hrozili z protiútoku. Opět jsme nedali tutovky. Kdyby to skončilo 6:0, nikdo by se nedivil. Zasloužené vítězství."

ASK Lovosice
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice: "V prvním poločase jsme propadli. To bylo hodně špatné. Libouchec na nás vletěl, my nestíhali, byli málo důrazní a byli všude pozdě. Po změně stran se náš výkon zvedl, ale paradoxně jsme mohli další tři góly inkasovat. Domácí, hlavně za ten první poločas, vyhráli zaslouženě."



Sestavy


TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - M. Kabát [-] (67. R. Němeček [-] ) , V. Balog [-] , M. Hammer [-] , L. Kučera [-] , M. Hejna [-] , J. Novák [-] , R. Wild [-] , V. Slavka [-] , J. Šum [-] (75. T. Palaščák [-] ) , J. Černohorský [-] (61. L. Martinů [-] )

ASK Lovosice
M. Šafránek [-] - M. Klouček [-] (84. M. Herold [-] ) , M. Zdvořák [-] , M. Husar [-] , V. Krpeš [-] , J. Kovařík [-] , M. Kočina [-] , L. Klement [-] , R. Espinosa [-] , J. Hušek [-] (46. O. Neruda [-] ) , B. Baborák [-]

ŽK: 90. L. Kučera - 81. M. Klouček .
Hráči zápasu: T. Pluhař , V. Slavka - M. Šafránek , O. Neruda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Cvachoušek František - SMREČEK Ladislav, VACEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.