3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodač sestřelil hattrickem naděje poslední Jiskry


Branky


0

Česká Kamenice splnila roli favorita, děkovat může mladému forvardovi.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ukázali, že jim to v útoku nejde

Fotbalisté České Kamenice doma přivítali Velké Březno. Favoritem byli svěřenci Pavla Mokráčka, kteří se pohybují ve středu tabulky. Naopak hostující Jiskra se trápí, s pěti body je na posledním místě. Bota jí tlačí v útoku, v devíti zápasech skórovalo Velké Březno jen sedmkrát.

 

První poločas byl vyrovnaný, Velké Březno nepůsobilo špatně. A dokonce si vytvořilo dvě obrovské šance. Borovec uháněl sám na brankáře Marka, ovšem ani v jednom případě nebyl úspěšný.

 

Skóre se tak poprvé měnilo ve 44. minutě. Tschakert se dobře uvolnil a poslal do vápna velmi dobrý centr, se kterým si poradil Hodač, který překonal Ondrku. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Českou Kamenici.

Hodač byl k nezastavení

Po změně stran se výkon domácích přeci jen zlepšil. Hrdinou se stal Alexandr Hodač, který se ve druhém dějství namotal do tří klíčových situacích.

 

V 68. minutě si poradil v situaci jeden na jednoho, uháněl sám na Ondrku a nekompromisně zavěsil. A za dvě minuty ho ostře fauloval Berjak, který vzápětí inkasoval červenou kartu. V tu chvíli zhasly naděje hostů na bodový import. V 77. minutě pak Hodač dokonal své parádní představení, kdy potřetí překonal Ondrku.

 

Pět minut před koncem pak hosté dosáhli na čestný úspěch. Borovec se postavil k přímému kopu, Marek si možná špatně postavil zeď, míč skončil v síti. Byla to však kosmetická úprava na 3:1.

 

Česká Kamenice poskočila na šesté místo, v dalším kole hraje v Rumburku. Velké Březno je poslední, v 11. kole doma hostí Libouchec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Byl to těžký zápas, předem jsem hráče upozornil. Přežili jsme dvě velké šance hostů. Po změně stran se náš výkon zlepšil. Stěžejním hráčem byl Alexandr Hodač, který má výkonnostní výkyvy. Ale tentokráte mu to sedlo. Nakonec byla naše výhra zasloužená, za tři body jsem moc rád."

FK Jiskra Velké Březno
Miroslav Hlaváček, asistent trenéra Jiskra Velké Březno: "Pořád se to opakuje. Nedáváme góly. Borovec šel sám na brankáře. Ale místo vedení 3:0 prohráváme. Naše situace není dobr, z posledních třech zápasů chceme vybojovat šest bodů."



Sestavy


FK Česká Kamenice
R. Marek [-] - J. Kozelek [-] , P. Vaněk [-] , T. Tschakert [-] - J. Chmelík [-] (90. M. Braun [-] ) , M. Švanda [-] , J. Šimek [-] , J. Mitruška [-] (83. M. Jírava [-] ) , M. Mach [-] - F. Černý [-] (88. P. Vondrka [-] ) , A. Hodač [-] (83. B. Matulka [-] )

FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Čapek [-] (79. J. Charvát [-] ) , M. Gajdoš [-] (77. V. Demčenko [-] ) , L. Lapšo [-] (77. M. Maturkanič [-] ) , D. Králíček [-] (46. A. Virt [-] ) , J. Borovec [-] , M. Valenta [-] , J. Pechánek [-] , M. Kulhánek [-] , V. Neuman [-] , M. Berjak [-]

ŽK: 3. L. Lapšo , 50. M. Valenta , 56. J. Borovec , 90. M. Maturkanič . ČK: 70. M. Berjak .
Hráči zápasu: A. Hodač .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kolátor Petr - FLADE Jens, MECL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.