1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia potvrdila roli lídra


Branky


0

Lídr tabulky Olympia Hradec Králové cestoval na hřiště osmého Rychnova, díky tříbodovému vítězství si hradecký tým udržel náskok před nejbližšími pronásledovateli z Jaroměře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byli lepším týmem hostující fotbalisté, převaha přinesla kýžené ovoce dvakrát, v 25. minutě se trefil útočník Kuťák, o osm minut později se hráči Olympie radovali díky proměněné penaltě Blažeje. Do kabin se týmy rozcházely za stavu 0:2.

 

V druhém poločase se domácí zaktivizovali a vypadalo to, že by ještě mohli utkání zdramatizovat. Kontaktní branka na 1:2 z kopačky Valáška však přišla pro rychnovské příliš pozdě, až v 81. minutě. Domácí tým se snažil o vyrovnání, ale Olympia už si výsledek pohlídala až do závěrečného hvizdu.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - D. Trejtnar [-] , R. Kubec [-] , M. Bárnet [-] , M. Pups [-] - J. Počtýnský [-] , M. Valášek [-] , S. Pohl [-] , J. Nosek [-] - M. Semerád [-] , L. Volný [-]

FC Olympia Hradec Králové
O. Pařízek [-] - O. Karanský [-] , T. Rak [-] , J. Semerák [-] - D. Kuťák [-] , B. Kingsley [-] , F. Klapka [-] , M. Blažej [-] - J. Poděbradský [-] , J. Novotný [-] , O. Haupt [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.