Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

7.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rumburk se zvedá, Jiskra dál tápe


Branky


0

Velké Březno se po další porážce nadále pachtí na dně tabulky.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl pět branek

U řeky Labe se potkaly dva týmy, které zatím podzimní část soutěže nezastihl zrovna v TOP formě. Velké Březno zatím vybojovalo jen tři body. Rumburk měl čtyři, ale všechny získal v posledních dvou zápasech.

 

Úvod utkání se náramně povedl Rumburk a už v 9. minutě vedl o dvě branky, když se povedly krásné střely Trégra a Pilka. Paradoxně tyto dvě branky hosty ukolébaly. Zdálo se, že si Rumburk myslí, že je hotovo.

 

Domácí toho dokázali využít a rumburskou lehkovážnou hru potrestali vyrovnáním na 2:2. V 18. minutě snížil Gajdoš, za dalších osm minut ho napodobil Berjak. Obě branky Velkého Března padlyna vrub rumburské obrany.

 

Štěstí pak hosty políbilo v 26. minutě, když domácí brankář Ondrka dělá zbytečnou chybu a dalekonosnou střelu Demetera vyráží na břevno. Míč od břevna ještě dopadne na jeho tělo a od zad se dostal za brankovou čáru. Do kabin se tak šlo za stavu 2:3 pro Rumburk.

Chlada pečetil vítězství

Do druhého poločasu domácí vstoupili velmi dobře a notně zatápěli rumburské obraně. Ale s pomocí dobře chytajícího Bednáře hosté všechny pokusy Velkého Března přečkali. Navíc začínali domácí hráče přehrávat.

 

V 75. minutě o osudu utkání rozhodl únik Chlady, který byl v koncovce úspěšný a dal na 2:4. Po této brance Rumburk domácí k ničemu nepustil a dokonce dal ještě jednu branku, ale na pokyn asistenta rozhodčího nebyla uznána.

 

V posledních deseti minutách už se Velké Březno dostalo k míči jen ojediněle a hosté s přehledem utkání dovedli do vítězného konce.

 

Rumburk jede v dalším kole do Libochovic, které vyhrály poslední dva duely. Velké Březno čeká další důležitý zápas v Duchcově.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
Miroslav Hlaváček, asistent trenéra Jiskra Velké Březno: "Smolný zápas, měli jsme více šancí. Rumburk vystřelil pětkrát na branku a dal čtyři góly. Škoda třetí branky, chybělo nám štěstí."

FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Měli jsme raketový vstup do utkání, ale opět se nevyvarovali zcela zbytečných chyb v obraně. Po nevyužité domácí šanci, hned na začátku druhé půle, jsme převzali iniciativu a vytvářeli jsme si i příležitosti. Bylo jen otázkou času, kdy vstřelíme další branku. Závěr jsme zvládli a ukázali, že fotbal hrát umíme. Konečně jsme během celého zápasu působili jako jeden tým s touhou po vítězství. A toho si vážím úplně nejvíc."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Gajdoš [-] , M. Čapek [-] , L. Lapšo [-] (77. F. Jelínek [-] ) , D. Králíček [-] , J. Borovec [-] , M. Valenta [-] , J. Pechánek [-] (46. M. Maturkanič [-] ) , A. Virt [-] (59. J. Charvát [-] ) , V. Neuman [-] , M. Berjak [-]

FK Rumburk
T. Bednář [-] - P. Pilko [-] , J. Chlada [-] , M. Demeter [-] (59. J. Bedrich [-] ) , O. Linhart [-] , V. Honců [-] , D. Holubek [-] (81. J. Dolejš [-] ) , J. Hejl [-] , V. Chlan [-] , T. Stankovič [-] , M. Trégr [-]

ŽK: 16. V. Neuman , 67. M. Berjak - 86. J. Hejl .
Hráči zápasu: M. Trégr , J. Chlada .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Rouček Karel - MATERNA Jiří, HYNEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.