M. Hudik 33.
O. Hudik 63.
L. Horký 71. (p.)
M. Hudik 76.
4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

6.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konečně! Nováček z Libochovic slaví první výhru


Branky


33. M. Hudik , 63. O. Hudik , 71. L. Horký (p.) , 76. M. Hudik - 49. D. Králíček
0

Doma porazil Velké Březno 4:1 a vybojoval vůbec první body v sezóně.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Michal Hudik

Domácí trenér Václav Řezníček si dal jasný úkol - jeho tým prostě už musel vyhrát, navíc do Libochovic přijelo Velké Březno, které mělo tři body.

 

Libochovice byly aktivnější a v prvním poločase šly do vedení. Ve 33. minutě přišel do vápna centr z pravé strany, míč si našel Michal Hudik a vzápětí prostřelil Ondrku. I hosté měli šance, ale do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

 

V dalším kole jedou Libochovice na Střekov, Velké Březno doma hostí Rumburk.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

Vyrovnání Jiskře nepomohlo

Do druhého poločasu vstoupilo daleko lépe Velké Březno. Po křídelní akci míč ve vápně propadl ke Králíčkovi, který překonal jinak dobře chytajícího brankáře Krpeše.

 

Jenže Libochovice tato sitauce nezlomila a během třinácti minut nasázela hostům tři branky. V 63. minutě totiž dostal svůj do vedení Ondřej Hudik, který se trefil ze hry. V 71. minutě fauloval ve vápně hostující brankář Jiří Ondrka. Sudí nařídil penaltu, kterou proměnil Ladislav Horký.

 

A když za dalších pět minut využil hrubé chyby obrany Michal Hudik a podruhé v utkání skóroval, bylo rozhodnuto. Zbytek utkání si Libochovice pohlídaly a slaví první výhru v soutěži. Naopak Velké Březno zůstává na třech bodech.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Vypadalo to, jakobychom se konečně probudili. Byli jsme efektivní v koncovce a hlavně se vyvarovali zbytečných chyb, které nás srážely v minulých zápasech. Podle mě zasloužené vítězství."

FK Jiskra Velké Březno
Miroslav Hlaváček, asistent trenéra Jiskra Velké Březno: "Šance byly na obou stranách, klidně to mohlo skončit třeba 6:6. Nechci snižovat kvality soupeře a porazili jsme se sami. Například chyba při čtvrté brance byla prostě nepochopitelná."



Sestavy


FK Libochovice
F. Krpeš [-] - O. Wiesner [-] , L. Chlouba [-] , T. Zůna [-] , O. Novák [-] - L. Horký [-] , I. Oros [-] , O. Hudik [-] (86. M. Kozák [-] ) , P. Tuček [-] (77. J. Košťál [-] ) - P. Musil [-] (80. T. Urban [-] ) , M. Hudik [-]

FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Čapek [-] , M. Gajdoš [-] (72. V. Demčenko [-] ) , L. Lapšo [-] (70. J. Charvát [-] ) , D. Králíček [-] , J. Borovec [-] , M. Valenta [-] , J. Pechánek [-] , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , A. Virt [-] (64. J. Bednář [-] )

ŽK: 25. L. Chlouba , 50. I. Oros , 61. P. Musil - 26. L. Lapšo , 80. J. Pechánek , 84. V. Demčenko .
Hráči zápasu: F. Krpeš , M. Hudik .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trojan Michal - OBORNÍK Jaroslav, SEJKORA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.