0:1
(0:0)
90. M. Suchý (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Březno překvapivě dobylo Lovosice!


Branky


90. M. Suchý (vl.)
0

Domácí tým zklamal, o porážce rozhodl vlastní gól z poslední minuty.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím patřil úvod. Pak se vytratili

Do Lovosic, které si jistě představovali lepší začátek sezóny, dorazilo Velké Březno. To má ještě více starostí, jelikož před tímto duelem nedokázalo urvat ani bod.

 

Prvních dvacet minut patřilo Lovosicím. Měly územní převahu a dostávaly se do šancí. Ale buď domácí střelci selhali, nebo si vylámali zuby na dobře chytajícím Jiřím Ondrkovi. Poté se ale hra vyrovnala, Lovosice se zadrhly a do konce poločasu se prakticky nic významnějšího nestalo.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Smutným hrdinou byl Martin Suchý

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Lovosice sice byly o něco aktivnější, ale prostě to z jejich strany nebylo ono. Velké Březno hrálo pozorně a čekalo na svou šanci.

 

A ta přišla v poslední minutě. Libor Lapšo se prosadil u rohového praporku a poslal míč do vápna. Tam ho nešťastně tečoval Martin Suchý, brankář Jan Zdvořák byl bezmocný.

 

Domácí už neměli čas s výsledkem něco udělat a prohráli 0:1. Jiskra naopak slaví, jelikož vybojovala první tři body v sezóně.

 

V dalším kole hrají Lovosice v Rumburku, Velké Březno čeká utkání na půdě nováčka z Libochovic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice: "Jsme hodně zklamaní. Při vší úctě k soupeři jsme měli Velké Březno prostě porazit. Líbilo se mi úvodních 20 minut. Pak jsme ale přestali hrát. Hosté toho moc neměli. Kopec smůly jsme si vybrali v poslední minutě, kdy si dáme vlastní gól. Trochu jsme změnili kádr a zatím to není ono. Musíme pracovat dál."

FK Jiskra Velké Březno
Vincenc Jirkovský, trenér Jiskra Velké Březno: "Tři body bereme, už jsme je potřebovali jako sůl. Lovosice asi měly více šancí, ale i my jsme si tam něco vytvořili. Když už to vypadalo na remízu, vystřihl Lapšo parádní individuální akci, z které padl gól. Teď jedeme do Libochovic, kde bychom chtěli také bodovat."



Sestavy


ASK Lovosice
J. Zdvořák [-] - L. Klement [-] , B. Baborák [-] (46. B. Oros [-] ) , M. Kočina [-] , J. Hušek [-] , A. Marčaník [-] , R. Espinosa [-] , D. Walter [-] , J. Vochomůrka [-] , J. Kovařík [-] (64. M. Zdvořák [-] ) , V. Krpeš [-] (65. M. Suchý [-] )

FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Čapek [-] , M. Gajdoš [-] , L. Lapšo [-] , D. Králíček [-] (78. J. Kmoníček [-] ) , J. Borovec [-] , M. Valenta [-] , J. Pechánek [-] , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , A. Virt [-] (60. F. Jelínek [-] )

ŽK: 15. M. Kočina - 10. L. Lapšo , 36. M. Čapek , 78. M. Valenta .
Hráči zápasu: L. Klement - J. Ondrka , L. Lapšo .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Libor - KLIMPL Miroslav, ŽIVNŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.