3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové splnilo roli favorita a přehrálo Velké Březno


Branky


15. T. Feledi , 38. T. Feledi , 85. M. Just
0

Domácí si poradili bez řady absentujících hráčů, hosté naopak čekají na první bodový zisk.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráli prim, Feledi se trefil dvakrát

Na Děčínsko přijelo Velké Březno. Favorit v utkání třetího kola byl jasný. Domácí Jílové má v sezóně velké ambice, navíc Velké Březno v posledních sezónách doma poráželo. Naopak hosté nezachytili začátek soutěže, kdy dvakrát prohráli.

 

Domácí, stejně jako před týdnem v Lovosicích, postrádali několik hráčů - Bílek, Raichelt, Kurty, Geletič, Čtvrtníček, Michl, Kořínek, Vait a Horyna). Asistent trenéra Radek Rangl dokonce odehrál na pozici stopera celý zápas.

 

První půle byla jasně v režii domácích. Už ve druhé minutě Rangl orazítkoval hlavou břevno hostů, poté domácí spálili samostatné nájezdy. Až se konečně v 18.minutě mohli radovat, když stoper Rangl vypíchl míč, poslal dlouhý pas na Koláře a ten našel ve vápně volného Felediho, který uklidil míč do poloprázdné brány za bezmocného Ondrku.

 

Ve 35.minutě se opět prosadil Tomáš Feledi a dodal klid pro svůj tým, který v té době jasně převyšoval hosty z Velkého Března.

Domácí začali předvádět profesorský výkon

Druhý poločas už nebyl z domácí strany tak kvalitní. Profesorskou hrou umožnili hostům více kombinovat a tím hru vyrovnat. Naštěstí ale domácí obrana hosty k ničemu nepustila. Rozhodnutí o konečném výsledku přišlo pět minut před koncem, když se trefil jílovský kapitán Michal Just a uzavřel tak skóre na konečných 3:0 pro domácí.

 

Domácí fotbalisté tak získali další tři body a jsou zatím na čtvrtém místě. Naopak Velké Březno se s nulovým ziskem a skóre 2:14 usadili na samotném dně tabulky.

 

V dalším kole jede Jílové do Rumburka, Velké Březno doma hostí Junior Děčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Radek Rangl, hrající asistent trenéra FK Jílové: "Za první půli musím celý tým pochválit. Hráli jsme s nasazením, dobře kombinovali a kdyby ještě byli v koncovce trpělivější, mohl být zápas dříve rozhodnutý. Naopak prvních dvacet minut ze druhé půle bylo až moc profesorské a někteří hráči si hráli svůj zápas. To s nimi musíme probrat a vše jim vysvětlit, jelikož kvalitnější týmy toho umí využít a potrestat. Máme kvalitní a mladý tým, pořád je na čem pracovat."

FK Jiskra Velké Březno
David Řezáč, předseda Jiskra Velké Březno: "Jílové má svou kvalitu, ale my nesehráli špatné utkání. Situace není dobrá, ale neplašíme. Musíme také zlepšit koncovku."



Sestavy


FK Jílové
J. Vosecký [-] - R. Rangl [-] , Z. Červenka [-] , S. Malowanyj [-] , Z. Michalec [-] - T. Farkaš [-] (85. J. Štercl [-] ) , T. Feledi [-] (89. M. Knotek [-] ) , A. Čermák [-] , J. Kudrna [-] - J. Kolář [-] , M. Just [-]

FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Čapek [-] , M. Gajdoš [-] , A. Virt [-] (83. J. Kmoníček [-] ) , D. Králíček [-] , J. Borovec [-] , L. Vojtěch [-] (46. J. Charvát [-] ) , J. Pechánek [-] , L. Lapšo [-] , V. Neuman [-] , M. Berjak [-]

ŽK: 34. T. Feledi , 40. T. Farkaš , 90. Z. Červenka - 50. J. Borovec .
Hráči zápasu: S. Malowanyj , T. Feledi .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mollinger Lukáš - FLADE Jens, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.