3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 14:30

3.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizovaný Střekov zachránil střídající Lejček


Branky


12. Z. Satran , 78. F. Lejček - 29. J. Lepič , 43. L. Lébl
0

Křešice překvapily favorita a nebyly daleko od vítězství. Nakonec si odvezly pouze bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křešice otočily výsledek díky agilnímu Lepičovi

Fotbalisté Střekova doma přivítali Křešice. Favorit byl jasný, domácí celek dvakrát zvítězil, zatímco Křešice na první body v úvodních dvou kolech nedosáhly. Speciální zápas prožíval střekovský Zdeněk Satran, který do Osady přišel před rokem právě z Křešic.

 

A byl to právě bývaly křešický útočník, který už ve 12. minutě překonal Větvičku a dostal Střekov do vedení. Jenže domácím vedení vůbec nepomohlo, naopak. Po půl hodině hry podnikly Křešice rychlý brejk. Lepič utekl obraně, udělal kličku Dvořákovi a vyrovnal na 1:1. A dvě minuty před koncem poločasu přišel pro domácí další šok. Obraně znovu utekl Lepič, poradil si se stoperem a těsně před Dvořákem poslal na levou stranu přihrávku na Lébla, který dával prakticky do prázdné.

 

Do kabin se tak šlo za překvapivého vedení Křešic 2:1.

 

 

Lejček byl dobrým žolíkem

Po změně stran se Střekov hnal za vyrovnáním. Ale šance nepřicházely. Křešice srdnatě bránily, navíc po hodině hry přišly o vyloučeného Dominika Lenrta, který dostal rovnou červenou kartu.

 

Domácí blamáž částečně odvrátil střídající Filip Lejček, který v 78. minutě překonal Větvičku a vyrovnal na 2:2. A jelikož další trefa už nepadla, šlo se na penalty.

Bezemek netrefil branku

V pokutových kopech byli střelci skoro stoprocentní. Jediným, kdo zaváhal, byl křešický kapitán Aleš Bezemek, který branku přestřelil. Po výhře 5:4 tak dva body zůstaly na Střekově.

 

Střekov jede v dalším kole do České Kamenice, Křešice doma hostí lídra z Modré.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Střekov
Martin Beran, trenér TJ Střekov: "Byl to zatím náš nejhorší zápas. Rychlé vedení nám vůbec nepomohlo. Po změně stran tam byl tlak, ale chyběly šance. Po červené kartě to pro nás bylo paradoxně ještě horší. Naštěstí nás vysvobodil Lejček."

FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Bylo to remízové utkání. S konečným výsledkem jsme rozhodně spokojenější, Střekov chtěl víc. Sice jsme vedli, ale po změně stran se Střekov tlačil do útoku, my navíc hráli bez vyloučeného Lenrta."



Sestavy


TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - V. Kabátník [-] , V. Rohlík [-] , P. Baláž [-] , J. Tichý [-] - J. Bubla [-] (46. F. Lejček [-] ) , V. Bednář [-] , M. Novotný [-] - Z. Satran [-] , V. Kmec [-] , B. Stakič [-] (46. O. Franc [-] )

FK Křešice
O. Větvička [-] - D. Lenrt [-] , L. Lébl [-] (80. L. Cibulka [-] ) , O. Rondoš [-] (90. M. Restej [-] ) , J. Suchánek [-] , A. Bezemek [-] , J. Lepič [-] , M. Loula [-] , V. Kühn [-] , L. Schoř [-] , P. Tuháček [-]

ŽK: 53. J. Tichý , 62. F. Lejček , 73. P. Baláž - 57. M. Loula , 67. A. Bezemek , 72. J. Lepič . ČK: 59. D. Lenrt .
Hráči zápasu: F. Lejček - J. Lepič .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Cvachoušek František - PRŮŠA Dominik, VYDRA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.