Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

1.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

8:1! Modrá potvrdila, že bude po sestupu hodně silná


Branky


0

Tým Josefa Rákosníka, který sestoupil z krajského přeboru, doma převálcoval nebohé Velké Březno.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu bylo jasné, kdo bude na hřišti pánem

Ačkoliv Modrá v minulé sezóně skončila v krajském přeboru na 12. místě, když nasbírala 36 bodů, na záchranu to nestačilo. Tým z Děčínska ale před startem I.A třídy posílil, v základní sestavě se například objevil obránce Bičák z Krupky, na stoperu hrál ex-teplický Dušan Tesařík, který přišel z Modlan. A v záloze hrál šikovný Lukáš Štorc, naposledy působící v Hrobcích.

 

Od začátku bylo jasné, kdo bude na hřišti kralovat. Úvodní šance Kříže a Štorce zůstaly nevyužity, ve 4. minutě už ale udeřilo. Po individuální akci Štorce už dával Makarov prakticky do prázdné - 1:0. V 11. minutě se pak Štorc přeměnil z role asistenta na zakončovatele a domácí rychle vedli 2:0. Poté tempo hry ze strany domácích opadlo a hra se vyrovnala. Přesto velkobřezenský brankář Ondrka lovil ještě jednou míč ze své sítě. Stalo se ve 36. minutě, kdy se po centru Čapka prosadil Kříž, který už mohl předtím skórovat hlavou.

 

Do šaten se tak šlo za stavu 3:0 pro Modrou.

Závěrečná smršť Modré, 10 minut - 4 góly

I druhý poločas začal tým z Modré lépe. A další branka na sebe nenechala dlouho čekat. V 50. minutě si Čapek s Křížem zopakovali spolupráci s první půle. Prvně jmenovaný vyslal toho druhého do šance a bylo to 4:0. Pak domácí opět zvolnili a Velké Březno se dostalo do hry. Přesto měli domácí další dvě gólovky. Kříže vychytal brankář Ondrka a Slykhouski trefil jen břevno hostující branky.

 

Čestný úspěch hostů se zrodil v 63. minutě, kdy Kratochvílovi pokazil čisté konto Charvát. Poslední desetiminutovka však jasně patřila Modré. V 80. minutě si umě narazil Čapek a dal na 5:1. Za dvě minuty se ke střele dostal opět Kříž a hattrick byl na světě - 6:1. Pět minut před koncem se po pěkné akci Štorce prosadil střídající Slykhouski, který míč zasunul do prázdné branky - 6:1. Vše pak uzavřel v 89. minutě Kříž, který hlavou dodal výsledku konečnou podobu - 8:1.

 

Modrá tak ukázala, že by měla patřit k hlavním favoritům na vítězství v celé soutěži. Naopak hosté mají co napravovat, herní projev nebyl dobrý. V dalším kole hraje Modrá v Rumburku, Velké Březno zase hostí Oldřichov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: Vyhrát první zápas je vždycky důležité. A když je to tak vysoké vítězství, je to jen dobře.Začali jsme hrát jiným stylem, který nám v přípravných zápasech ukázal, že může fungovat. Jsem rád, že hráči nic nepodcenili. Měli jsme ve hře i pár hluchých míst, ale přičítám to vysokému vedení a počasí, které bylo dost úmorné. Na druhou stranu jen to jen jedno vítězství a nic se nemá přeceňovat, takže si musíme zachovat koncentraci a dobrý přístup i do dalších zápasů."




Sestavy


Modrá
P. Kratochvíl [-] - N. Makarov [-] (58. V. Šotola [-] ) , A. Čapek [-] , V. Kříž [-] , T. Fejfar [-] , L. Štorc [-] , T. Fichtner [-] , K. Podolský [-] , J. Štěrba [-] (38. A. Slykhouski [-] ) , D. Tesařík [-] , M. Bičák [-]

FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Čapek [-] (46. J. Charvát [-] ) , M. Gajdoš [-] , M. Maturkanič [-] , A. Virt [-] (63. J. Coubal [-] ) , J. Borovec [-] , M. Valenta [-] , J. Pechánek [-] , T. Cimpl [-] (21. V. Demčenko [-] ) , V. Neuman [-] , M. Berjak [-] (46. L. Lapšo [-] )

ŽK: 40. M. Valenta .
Hráči zápasu: L. Štorc , V. Kříž .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šmid Jiří - DOUBEK Tomáš, MOLLINGER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.