2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mírné zmírnění bolesti pro Červený Kostelec


Branky


0

V posledních dnech zasáhla kostelecký klub těžká rána, když jim bylo kontumováno pět posledních utkání, i proto se hráči chtěli plně soustředit na zápas proti silnému Jičínu a získat důležité body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky Jičína z toho jedna smolná

Fotbalisté Jičína vstoupili do utkání velmi dobře, ve čtvrté minutě se Vacek dostal k "samostatnému nájezdu" na hostujícího brankáře Kovala. Vacek vyřešil situaci s velkým přehledem, když Kovala přeloboval, a poslal tak Jičín do brzkého vedení. Jičínští hráči i nadále pokračovali v aktivní hře, která v 26. minutě vyústila v další branku. Po skrumáži v malém vápaně se prosadil záložník Gaubmann. Rozlet domácího týmy však ještě do přestávky srazil nešťastný vlastní gól jičínského obránce Řeháčka. 

Vyrovnání za čtyři minuty dvanáct

Vlastní branka patrně měla vliv na psychiku domácích hráčů, protože do druhého poločasu vstoupili mnohem lépe kostelečtí fotbalisté a svoji převahu si udržovali takřka po celých pětačtyřicet minut. Ani domácí nebyli bez šancí, žádnou z brejkových příležitostí se jim ale proměnit nepodařilo. Pár minut před koncem se Kostelci podařilo vyrovnat - v 86. minutě se přesnou střelou k tyči prosadil obránce Havlíček, a o vítězi tak měly rozhodnout penalty.

Hattrick neproměněných penalt rozhodl

Penalty se rozhodly až v sedmé sérii, kdy exekutoři Jičína neproměnili tři penalty v řadě, zatímco kostelečtí se mýlili jen dvakrát, a v penaltovém rozstřelu tak zvítězili 4:5.



Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - T. Bucek [-] , J. Řeháček [-] , J. Ulvr [-] (46. O. Hejtmánek [-] ) , J. Drusan [-] - T. Veg [-] , M. Miler [-] , A. Gaubman [-] , M. Kocourek [-] - M. Vacek [-] , M. Voldán [-] (86. M. Mészáros [-] )

TJ Červený Kostelec
O. Koval [-] - D. Škoda [-] , K. Havlíček [-] , M. Kováčik [-] , J. Hypius [-] (85. P. Bárta [-] ) - O. Vít [-] , M. Vít [-] , L. Hlava [-] , L. Gross [-] - T. Martínek [-] (85. P. Čáp [-] ) , D. Petrů [-]

ŽK: 56. A. Gaubman , 87. M. Vacek - 3. L. Gross .
Místo: UMT. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.