2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy doma uhájily body před lídrem soutěže


Branky


0

Aktuálně pátý tým tabulky Sokol Kratonohy nedopustil, aby si lídr soutěže Olympia Hradec Králové odvezl body z jejich hřiště. Utkání otočil dvěma brankami útočník Kratonoh Jiří Kořínek - hráč s velkolepou jarní formou - během tří zápasů vstřelil už sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky za pět minut

Utkání se rozjelo ve velkém tempu, když hned v první minutě likvidoval šanci domácích brankář Olympie Pařízek. Pozadu nezůstali ani hosté, útočník Karanský však hlavou mířil nad bránu a pokus obránce Novotného zastavilo břevno. 

První branku vsítili hosté z Hradce Králové, Karanského akci z 18. minuty přetavil v gólovou radost Blažej. Vedení hostů však nemělo dlouhého trvání, už ve 20. minutě vyrovnal domácí útočník Kořínek. Za další tři minuty se hlavou prosadil opět Kořínek, a zařídil tak bleskový obrat domácích fotbalistů.

Marné dobývání a nevyužité protiútoky

Hostující Olympia pochopitelně nebyla spokojená s vývojem zápasu a snažila se minimálně o vyrovnání. Kratonohy vyčkávaly na soupeřův krok a neváhaly hrozit z rychlých protiútoků. 

Největší šanci na vyrování promarnil záložník hostí Hubička, který se ocitl sám před brankářem Kratonoh Vaníčkem, ale jeho pokusu řekla "Ne" branková konstrukce. Další výraznější šanci si už fotbalisté Olympie nevytvořili, a zápas tak skončil 2:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


FK Kratonohy
Martin Nun - trenér: Ve zcela kombinované sestavě jsme s lídrem tabulky sehráli povedené utkání a myslím si, že po zásluze i zvítězili. Kluci si šáhli až na dno a já jim za to po zásluze děkuji.

FC Olympia Hradec Králové
František Bárta - vedoucí mužstva: Utkání probíhalo pro nás již v tradičním duchu - soupeř hrál ze zabezpečené obrany a hrozil především z protiútoků, zatímco my jsme drželi balón a snažili jsme se prosadit především postupným útokem. Do vedení jsme se dostali po pěkné akci Karanského a Blažeje, nicméně soupeř dokázal stav utkání rychle otočit, když dva góly hlavou vstřelil Kořínek. V utkání jsme měli několik dalších šancí, dokonce jsme dvakrát nastřelili brankovou konstrukci, ale na body jsme tentokrát nedosáhli.



Sestavy


FK Kratonohy
J. Vaníček [-] - P. Vyleťal [-] , Š. Král [-] , M. Stránský [-] , J. Štěpánek [-] - M. Jilemnický [-] , R. Mládek [-] , D. Franc [-] , J. Fidra [-] - M. Nun [-] , J. Kořínek [-]

FC Olympia Hradec Králové
O. Pařízek [-] - J. Novotný [-] , L. Müller [-] , T. Rak [-] - O. Haupt [-] , L. Hubička [-] , F. Klapka [-] , M. Blažej [-] - O. Karanský [-] , M. Hofman [-] , J. Semerák [-]

ŽK: 31. R. Mládek - 40. O. Haupt , 55. L. Müller , 57. T. Rak .
Místo: Kratonohy. Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.