Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

16.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopidlno v domácím zápase zdolalo Hořice B


0

V prvním zápase přivítali domácí hráči z Kopidlna hořické béčko.Úvodní část zápasu patřila hostům a málokdo by tipoval, že utkání skončí výsledkem 4:1 pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kopidlno první zápas ovládlo 2:1

První střela utkání přišla ve 4. minutě z kopačky domácích, ale šla mimo branku. V 7. minutě střílí ze strany hostující Šedivý, ale pouze do náruče. V 10. minutě si výborně počínal hostující hráčvSkalský. Osvědčil se jeho důraz při rozehrávce, kdy obral o míč domácího hráče a ve vápně nekompromisně umístil z halfvoleje angličanem do sítě 0:1. Domácí se v této fázi spíše brání a často chybují. Tento obraz hry vydržel pouze do 20. minuty. Nejprve si se střelou domácích poradil golman Tlustý, ale o minutu později přichází chyba hostující obrany a domácí hlavou srovnávají skóre 1:1, když se prosazue Komárek Ladislav. To znamenalo obrat hry, domácí se tak dostali do utkání a začali být více nebezpeční. V 23. minutě přichází střela z vápna, ale Tlustý nohou vyráží. V 29. minutě hosté špatně pokrývají domácí útok, který končí kličkou přes Branta a střelou k tyči 2:1, branku střílí Dřímal Jan. Nyní se hosté opět trochu oklepali a vydali více směrem k domácí brance. V 34. minutě zahrává Sláma trestný kop, který se štěstím odvrací obrana na roh. O minutu později se prosadil ve vápně Ernst, nahrává pod sebe, ale střela je zblokována, stejně jako dorážka Skalského. V 38. minutě postupuje Trejbal a nahrává ještě volnému Antošovi, který ale míří těsně nad. Poslední slovo měli domácí, kteří ve 41. minutě nevyužili dobré střelecké pozice a zamíříli vysoko nad.

V druhém poločase přidali domácí dvě branky a připsali si tři body

Začátek druhého poločasu byl z obou stran vyrovnaný. O všem rozhodla 56. minuta. Sláma opět zahrává velmi dobře trestný kop na zadní tyč, ale Antoš jen těsně minul míč. Zde se pak potvrdilo známé pravidlo nedáš - dostaneš. Domácí hráči posílají míč za obranu, jejich útočník byl u míče dříve než vyběhnuvší Tlustý a přes něj zvyšuje na 3:1, tím hráčem byl domácí Machačný David. Rozhodující okamžik, který byl pak ještě umocněn v 63. minutě, kdy domácí po další nepřesnosti uzavírají skóre hlavou na 4:1, když druhou branku dává Komárek Ladislav. V 73. zachránil Tlustý výběhem možnost vstřelení páté branky. V 75. minutě střílí nebezpečně Antoš, ale gólman domácích chytá. V 80. minutě centrují domácí do vápna, ale Tlustý vyboxoval do bezpečí. Když se pak neujala další střela Antoše, ani střela Šedivého v poslední minutě, skončilo utkání 4:1 pro domácí, kteří si tak v prvním zápase připsali důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Havelka Miloslav (trenér Kopidlna): Nejlepší hráči domácího týmu: pochvalu si zaslouží všichni, zejména záložní řada (Ladislav Komárek, Dřímal, Havelka, Petr Komárek a Lukáš Klaban), ale vyzdvihl bych rozhodně výkon defenzivního středopolaře Ladislava Komárka, neúnavného mladičkého Lukáše Klabana a hrotového útočníka Davida Machačného. Za týden nás čeká těžká zkouška s vedoucím týmem tabulky. Přijďte nás podpořit v co největším počtu.

TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí týmu Hořice B): V Kopidlně se nám dlouhodobě nedaří a ikdyž to ve dvacáté minutě vypadalo, že to konečně prolomíme, opak se stal pravdou. Po vyrovnávací brance jsme přestali hrát svoji hru a pouze odkopávali míče. Když se k tomu přidali chyby v obraně, které domácí dokázali využít, bylo o zápase rozhodnuto. Výsledek je sice krutý, domácí o tolik rozhodně lepší nebyli, ale na kdyby se nehraje. Snad budeme v dalších zápasech úspěšnější.



Sestavy


FK Kopidlno
M. Kovář [-] - P. Berounský [-] , P. Čech [-] , J. Janáček [-] , V. Ulrych [-] (71. M. Valnoha [-] ) - L. Komárek [-] , M. Havelka [-] , J. Dřímal [-] , L. Klaban [-] (81. M. Brožíček [-] ) , P. Komárek [-] (68. A. Nasikovský [-] ) - D. Machačný [-]

TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - R. Brant [-] , R. Machek [-] , T. Lacina [-] , J. Stuchlík [-] - M. Sláma [-] (66. J. Minčák [-] ) , J. Šedivý [-] , J. Trejbal [-] , J. Antoš [-] , M. Ernst [-] (54. M. Vondra [-] ) - M. Skalský [-] (71. V. Machek [-] )

ŽK: 48. J. Stuchlík , 82. T. Lacina .
Hráči zápasu: L. Komárek - M. Skalský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Plíšek Martin - JIŘIČKA Pavel, RICHTER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.