2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milíčeves porazila Kopidlno po pokutových kopech 2:1.


Branky


0

Zajímavý zápas se odehrával v Milíčevsi, kam přijelo Kopidlno a zápas nakonec byl ukončen za stavu 1:1 a o osudu utkání musela rozhodnout střelba pokutových kopů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen smírně 1:1.

Prakticky celý první poločas kopidlenští diktovali tempo hry, měli citelnou územní převahu a obléhali půlku hřiště domácích. Obranná čtyřka velmi dobře kombinovala. V 10. minutě Poutník nasměroval přihrávku do vápna, kterou pustil dále Valnoha a nadějně vystřelil Jan Dřímal. Míč pod břevno stačil gólman vypíchnout na roh. Ve 20. minutě byl faulován před hranicí velkého vápna Míla Havelka a PVK z velmi dobré pozice rozehrál Michal Poutník. Přeloboval zeď, ale brankář stačil míč vytěsnit na roh. O chvíli později byl znovu faulován Havelka, tentokrát o 4 m dále od brány. Machačka poslal míč z přímého kopu do náruče brankáře. Herní převahu hosté zužitkovali až v 30. minutě, kdy Poutník našel na hranici vápna volného Nasikovského a ten si s rozvahou zklidnil míč a usměrnil ho do brány, 0:1. O chvíli později se ojedinělým způsobem dostali na hostující polovinu domácí a vytěžili rohový kop. Po jeho rozehrání míč vyboxoval Martin Brožíček zpátky k lajně a domácí hráč jej nacentroval do malého vápna, kde hosté nechali zcela volného hráče a ten hlavou pohodlně zakončil, 1:1. Tak trochu šok a pro domácí lavičku milé překvapení. Dále hosté měli míč více na kopačkách, ale řádné střely nebyli schopni.

V druhém poločase branka nepadla a rozhodovalo se v pokutových kopech.

V druhém poločasu hostující hráči nenavázali na hru v prvním poločase tohoto zápasu, ztroskotala kombinace, postupně hosté ztráceli střed hřiště, chybovali v rozehrávce. Přibývalo osobních soubojů a po jednom z důrazných zákroků domácího hráče, který již měl žlutou kartu, měla následovat druhá a odchod do sprch. To se nestalo a od té doby začaly plát v hráčích emoce a fotbalovost se utápěla v marné snaze o lepší hru. V 65. minutě se nečekanou, zato povedenou, střelou z dálky prezentoval domácí hráč, Martin Brožíček pohotově vypíchl míč rukou nad břevno. Do konce utkání to byl oboustranný boj s náznaky šancí, ale ničeho pohledného se nikdo nedočkal. O zápasu tak musely rozhodnout pokutové kopy, ve kterých byl úspěšnější hosté.

Milíčeves si připsala bod navíc po pokutových kopech.

Pokutové kopy vyzněly lépe pro domácí.



Ohlasy k zápasu


FC VTJ Milíčeves
Novotný Lukáš (hráč Milíčevse): Podrobnosti přineseme později.

FK Kopidlno
Havelka Miloslav (trenér Kopidlna): První poločas jsme měli jednoznačně navrch, bohužel jsme toho nedokázali využít. Jediná vstřelená branka byla příliš málo. Soupeř dokázal z ojedinělé akce, po pěkném centru hlavou, výsledek srovnat. Ve druhé půli jsme přestali hrát. Vymizela kombinace a na hřišti to bylo zejména o soubojích. Po vstřelení vítězné branky mohli sáhnout oba týmy, ale žádný nepředvedl nic natolik fotbalového, co by si gól zasloužilo. Penalty mají domácí zřejmě v krvi. Pro nás je to dnes ztráta dvou bodů, za výkon v první půli rozhodně



Sestavy


FC VTJ Milíčeves
M. Bursa [-] - J. Roman [-] , J. Berný [-] , M. Havránek [-] , J. Roman [-] , L. Novotný [-] (46. J. Rejha [-] ) , J. Bursa [-] , V. Havelka [-] , Z. Fejfar [-] (58. P. Doležal [-] ) , J. Čapek [-] , J. Březský [-] (73. M. Marhan [-] )

FK Kopidlno
M. Brožíček [-] - L. Komárek [-] , J. Janáček [-] , D. Machačný [-] , L. Strnad [-] (62. P. Berounský [-] ) - J. Dřímal [-] , A. Nasikovský [-] , P. Čech [-] (70. L. Klaban [-] ) - M. Poutník [-] , M. Valnoha [-] , M. Havelka [-]

ŽK: 55. J. Rejha , 70. J. Březský - 47. D. Machačný , 65. J. Janáček , 79. M. Havelka .
Hráči zápasu: Z. Fejfar - A. Nasikovský , L. Komárek .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: Duřt Daniel - JIŘIČKA Pavel, KROB Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.