T. Vít 52.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa vítězí na horké půdě Jaroměře.


Branky


52. T. Vít - 29. R. Kafka , 85. J. Vašata
0

Jaroměř poprvé v sezóně na domácím hřišti prohrává. Lípa si tak odváží cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí lepším týmem, ale ... .

Od začátku byli domácí lepším týmem. Hostující tým v podstatě nepustili ze sevření a "šlapali" po nich celý poločas. Z množství šancí nedokázali žádnou proměnit. Hosté proto svou bojovností a trpělivostí vstřelili první branku. Ve 29. minutě se prosadil útočník Kafka a zajistil hostům překvapivé vedení. 

Druhý poločas v podstatě obdobný.

Domácí měli stále zápas ve svých rukou. Avšak jejich finální fáze byla špatná. Vyrovnání se přesto dočkali. V 52. minutě se trefil Vít a začínalo se zase odznovu. Hostům se jejich bojovný přístup vyplatil nakonec ještě jednou. Pět minut před koncem se prosadil Vašata. Lípa si proto odváží z horké půdy Jaroměře tři body. Ty je posunují na rozdíl jednoho bodu v tabulce, právě od domácího celku.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran, vedoucí mužstva (hosté): Bez čtyř hráčů základní sestavy jsme jeli do Jaroměře především bojovat. I když jsme celý zápas tahali za kratší konec, právě bojovností jsme si uhráli důležité tři body. Děkuji staré garnituře hráčů, že nás nenechali ve štychu. Makali, dřeli a nechali na hřišti srdce. Mladším přeji hodně studijních úspěchů a doufám že časem vyběhnou na hřiště jako laureáti Nobelových cen.



Sestavy


FK Jaroměř B
J. Schejbal [-] - V. Křivský [-] , J. Beneš [-] , M. Emlar [-] , F. Klíž [-] - K. Hekele [-] , M. Jirka [-] , T. Vít [-] , E. Ameti [-] (90. M. Valčík [-] ) - R. Ulrych [-] (46. L. Böhm [-] ) , M. Seifert [-]

TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - J. Šreibr st. [-] , R. Mondík [-] , J. Palán [-] , M. Škop [-] (79. J. Vašata [-] ) - M. Brzokoupil [-] (90. O. Karlík [-] ) , J. Tlapák [-] , L. Prošvic [-] , M. Král [-] - R. Kafka [-] , P. Charvát [-] (90. M. Halíř [-] )

Hráči zápasu: T. Vít - J. Vašata .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.