0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vamberk si odváží hubené vítězství ze hřiště Zdelova.


Branky


0

Vítězství 1:0 si mohou užít hráči Vamberka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bitva ve středu hřiště.

První poločas nabídl v celku vyrovnanou hru. Domácí se snažili o kombinační hru, ta ale obsahovala nemálo nepřesností. Hosté se naopak prezentovali dlouhými nakopávanými balóny na svého hrotového útočníka. Domácím, ani hostům jejich hra ale nepřinesla žádné ovoce. Proto byl po hvizdu rozhodčího stav nerozhodný. 0:0. 

Vamberk dokázal potrestat chybu domácích.

Druhý poločas byl prakticky totožný s tím prvním. Ani jeden z týmů si opět nedokázal vybudovat znatelnou převahu. Nakonec se mohli ale radovat hosté. V 64. minutě využil chyby domácích hostující Králík. Ten unikl obraně, udělal kličku gólmanovi a zavěsil do prázdné brány. Ani jeden z týmů už nic víc nepředvedl. A tak se z hubeného vítězství mohli radovat hostující hráči. 



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Vamberk
Daniel Ludvík, hráč (hosté): Myslím, že jsme domácí diváky dost zklamali. Zápas nebyl nikterak atraktivní. A už vůbec ne z naší strany.



Sestavy


FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - D. Marek [-] ( F. Marek [-] ) , J. Weisser [-] , P. Truhlář [-] , T. Novák [-] - D. Ludvík [-] ( R. Csontos [-] ) , J. Novotný [-] , R. Zeman [-] , M. Cvejn [-] - Z. Sehnal [-] , T. Hurdálek [-]

TJ Baník Vamberk
M. Vídeňský [-] - M. Pavelka [-] , T. Mudruňka [-] , L. Fujdiak [-] , J. Kotýza [-] - T. Králík [-] ( T. Sýkora [-] ) , R. Samek [-] , D. Richter [-] ( P. Šponar [-] ) , D. Hamerský [-] - M. Šrom [-] , J. Luňáček [-] ( M. Malý [-] )

ŽK: 15. D. Ludvík - 55. J. Luňáček , 60. M. Pavelka , 80. T. Králík .
Počet diváků: 105.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.