0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice těsně vítězí.


Branky


0

Favorit vyhrává jen tak tak. Smiřice se na hřišti Deštno hodně natrápily a odváží si hubené vítězství 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nešlo to tak, jak by mělo.

Smiřice nastupovali do zápasu s jasným cílem. Odvézt si tři body. Domácí ukazovali, že jim nic ale nedají nadarmo. Od začátku zápasu se hrál vyrovnaný souboj. Kdy většina šancí končila buďto mimo (to se týká hlavně hostujících hráčů) a nebo v náručí gólmana (to se naopak týká spíše domácích hráčů). První poločas byl proto ve znamení vzájemného oťukávání.

Smiřice ze svých šancí proměnily jen jednu.

V druhém poločase se z počátku hrál střídavě vyrovnaný zápas a střídavě měly více ze hry hosté. Ti nejprve své šance spalovali. Po té se do hry dostal střídající Husak. Ten svým spoluhráčům ukázal, jak se má zakončovat a poslal svůj tým do vedení. To hráče Deštné nakoplo. Začali se častěji dostávat do šancí. Ale vždy stroskotali na výborně chytajícím brankáři Hottmarovi. Ten svůj tým podržel a tak si hosté mohou odvézt vydřené tři body.



Sestavy


FK Deštné v O.h.
L. Vých [-] - J. Vítek [-] , M. Hochmann [-] , J. Kánský [-] , M. Vávra [-] - M. Tuček [-] , P. Drapák [-] , V. Balek [-] , P. Valášek [-] - P. Matula [-] , L. Macháček [-]

SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Mochan [-] , D. Melichárek [-] , M. Matějček [-] , O. Koza [-] - M. Čížek [-] , K. Zemek [-] , T. Raszka [-] , F. Korenčík [-] - D. Bureš [-] , J. Mochan [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.