Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdělovští si připisují důležité body!


Branky


0

Hráči TJ Sokol Zdelov si v záchranářském souboji připisují jasnou výhru. Ze zápasu "dvou poločasů", kdy v tom prvním měli jasnou převahu domácí a v tom druhém hosté, si domácí připisují důležité tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trestali nedůraz hostů.

Hosté měli velice špatný start do utkání. Chyběla jim bojovnost a odhodlání. Z jejich nedůrazné a nervózní hry plynula jedna nepřesnost za druhou. Domácí je proto zvládali trestat a většinu svých šancí dokázali vyřešit na výbornou. Hosté se dostali jen k několika náznakům šancí, či k ojedinělým střelám, které však dobře hrající domácí obrana zvládla blokovat. Brankář domácích se proto příliš nezapotil. Do kabin se tak odcházelo za stavu 5:0.

Domácí už si mysleli, že zápas jen dohrají.

Do druhé půle nastoupili domácí se slibným pětigólovým náskokem. Jejich disciplína proto lehce polevila a z toho pramenili skulinky v jejich doposud pevném rozestavení. Hosté toho začali svou zvýšenou aktivitou využívat. Přidali na důrazu a po většinu druhé půle měli svého soupeře zatlačeného na jeho polovině hřiště. Ze šancí, které si vytvořili se jim ale podařilo prosadit jen dvakrát. Domácí se do šancí dostávali jen velmi sporadicky a nepodařilo se jim vsítit žádný gól. Výsledek utkání se tedy zastavil na stavu 5:2.



Sestavy


FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - T. Novák [-] , J. Weisser [-] , P. Truhlář [-] , L. Cvejn [-] (63. D. Marek [-] ) - D. Komárek [-] (70. R. Csontos [-] ) , R. Zeman [-] , J. Novotný [-] , T. Hurdálek [-] - D. Ludvík [-] (46. F. Marek [-] ) , Z. Sehnal [-]

FK Deštné v O.h.
L. Vých [-] (46. P. Cejnar [-] ) - J. Vítek [-] , J. Kánský [-] , Z. Lanta [-] , L. Macháček [-] - P. Valášek [-] , R. Netík [-] , P. Drapák [-] , V. Balek [-] - M. Hochmann [-] , M. Vávra [-] (37. D. Fidler [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.