Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deštné si připisuje první tři body!


Branky


0

Hráči TJ Sokol Deštné si mohou poprvé v této sezóně užít pocit vítězství. Výhra jim zajistila dotažení se na své soupeře a vrátila do hlav myšlenky na záchranu v soutěži i pro příští ročník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas mezi Deštné a Joroměří byl na góly hodně bohatý. O sedm branek se podělilo sedm střelců. Hosté byli v prvním poločase 2x ve vedení, z výhry se ale nakonec radovali domácí.

První poločas ve znamení chyb domácí obrany.

Domácí prožili špatný vstup do utkání. Po hrubých chybák tak hostům nabídli dvě příležitosti a ty je proměnili. Na obě chyby se jim ale podařilo zareagovat a tak si hosté vedení neužili moc dlouho. Do poločasové přestávky se jim navíc podařilo utkání otočit a gólem, jak se říká "gólem do kabiny" se mohli uklidnit.

Druhý poločas ovlivnila červená karta.

V druhé půli se lehce přitvrdilo a přibylo soubojů. Z toho pramenila červená karta hostujícího Jirky. Po této kartě se už hosté moc do nebezpečných příležitostí nedostávali a domácí tak mohli svou důraznou hrou kontrolovat zbytek zápasu.



Ohlasy k zápasu


FK Deštné v O.h.
Petr Cejnar, vedoucí mužstva: V dnešním utkání jsme opět zaspali začátek , z čehož pramenil rychlý gol v naší síti. Poté se naše hra díky bojovnosti značně zlepšila ,čímž se nám podařilo převzít utkání plně pod naší kontrolu. Do druhé půle jsme vstoupili s vyšším nasazením a po neproměnění dalších golových příležitostí jsme zaslouženě zvítězili. Je vidět ,že tým má svou kvalitu, kterou musíme prodat v nadcházejících utkáních.

FK Jaroměř B
Tomáš Paleček, trenér: Pohledný zápas který se musel líbit diváķů, hraný bez zákeřných faulů, se zlomil po vyloučení našeho kapitána. Domací si po právu připsali tři body do tabulky.



Sestavy


FK Deštné v O.h.
L. Vých [-] - M. Hochmann [-] , Z. Lanta [-] , J. Vítek [-] , M. Vávra [-] - R. Netík [-] ( M. Tuček [-] ) , P. Drapák [-] , V. Balek [-] , P. Valášek [-] - P. Matula [-] ( D. Fidler [-] ) , L. Macháček [-] ( J. Hampl [-] )

FK Jaroměř B
K. Kořen [-] - R. Matějíček [-] , J. Beneš [-] , J. Emlar [-] , M. Emlar [-] - E. Ameti [-] , J. Bano [-] (65. O. Častvaj [-] ) , M. Jirka [-] , K. Hekele [-] - T. Vít [-] , M. Seifert [-]

ŽK: 55. M. Jirka . ČK: 60. M. Jirka .
Místo: Deštné. Počet diváků: 22.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.