L. Hanzlík 23.
E. Wilke 40. (p.)
E. Wilke 85.
3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov třetí výhrou v řadě porazil Kostelec nad Orlicí


Branky


23. L. Hanzlík , 40. E. Wilke (p.) , 85. E. Wilke - 53. L. Říha
0

Fotbalisté Broumova v závěrečných podzimních kolech alespoň částečně napravili nepovedený úvod soutěže. Broumovští byli v zápase s Kostelcem důraznější a produktivnější. Díky třetí výhře v řadě tak přezimují na čtrnáctém místě tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průbojnější Broumov se ujímá vedení

Broumov i Kostelec zrazovaly chyby a nepřesnosti na útočné polovině, kvůli kterým se ani jeden z týmů nedostával do výrazných gólových šancí. První závar přišel v osmnácté minutě, kdy se hosté dopustili nedovolené malé domů, a Broumov tak získal standardní situaci. Nepřímý kop z pravého rohu malého vápna však domácí nepřetavili v úvodní gól a přestřelili hostující branku. Tento moment přesto domácí tým nabudil. Ve dvacáté třetí minutě se centrovaný balon z levé strany snesl k Ladislavu Hanzlíkovi, kterému se sice míč zapletl mezi nohy, přesto se nakonec dostal do zakončení, prostřelil brankáře Jana Rolejčka a otevřel skóre zápasu.

 

Kostelečtí měli velkou šanci na vyrovnání ve dvacáté osmé minutě, kdy se po zdánlivě odvráceném centru odrazil míč k jednomu z hráčů hostů, který se tak sám octl před brankářem Drahorádem. Domácí gólman Jakub Drahorád se ale vytasil s pohotovým zákrokem a nohou střelu hostů vyrazil. Ve třicáté páté minutě mohli skórovat naopak Broumovští, kteří se dostali do přečíslení. Nadějný postup vstříc kostelecké brance ale skončil střelou, která minula levou tyčku. Ve třicáté deváté minutě se po rychlé kombinaci dostal míč na hranici vápna k Marku Gagovi, který pohotově vypálil, ani on ale nezamířil přesně. Druhého gólu se nakonec domácí dočkali ve čtyřicáté druhé minutě, kdy Kostelečtí v pokutovém území nedovoleným způsobem zastavili jednoho z útočících hráčů Broumova. K nařízené penaltě se postavil Ervin Wilke, který upřednostnil přesnost před důrazem a střelou k tyči zvýšil na poločasových 2:0. 

Kostelec pouze snižuje

V padesáté čtvrté minutě se Kosteleckým podařilo zápas znovu zdramatizovat. Broumovští se dopustili několika nedorozumění a chyb, na hranici vápna se nejprve v hlavičkovém souboji srazila dvojice domácích obránců a brankář Drahorád následné neudržel míč ve svých rukavicích. K volnému balonu se tak dostal 58758, který zakončením do odkryté branky snížil na 2:1. Za tohoto stavu se Kostelečtí tlačili před branku soupeře, vyrovnání se jim ale nedařilo vytěžit. Ofenzivní snažení hostů navíc otevíralo útočné možnosti i domácím. Broumov se tak zejména v závěrečně čtvrthodině dostával na útočné polovině do přečíslení. V osmdesáté páté minutě se Broumovu nakonec podařilo zvýšit vedení, když v pokutovém území prostřelil brankáře Rolejčka Ervin Wilke, který druhým gólem upravil na konečných 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér TJ Slovan Broumov: Dnešní utkání bylo pro nás velmi důležité jak bodově, tak i dotáhnout se blíže ke středu tabulky. V první poločase nás podržel brankář, který chytil dvě šance hostí a poločas se odehrál v náš prospěch. Druhý poločas začali lépe hosté a snížili na rozdíl jedné branky. Naši hráči měli větší vůli po vítěství a přidali třetí branku a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - O. Gago [-] , M. Dostál [-] (60. P. Bureš [-] ) , D. Panny [-] , J. Schubert [-] - M. Gago [-] , D. Svoboda [-] , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] - D. Hušek [-] (73. T. Frydrych [-] ) , L. Hanzlík [-] (84. M. Riabec [-] ) -

FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - A. Hašek [-] , M. Klouda [-] , M. Cvejn [-] , D. Marek [-] (44. L. Plocek [-] ) , J. Kvasnička [-] (80. M. Hochmann [-] ) , L. Říha [-] , L. Šrámek [-] , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-] , D. Krupka [-]

ŽK: 33. D. Svoboda , 57. M. Gago - 38. D. Marek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Krotil Ondřej - JUNEK Matěj, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.