Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina si rozhodným způsobem řekla o přezimování na prvním místě tabulky


Branky


0

Cidlina završila úspěšný podzim vysokou výhrou nad Novým Městem. Sedmigólové výhře šli domácí naproti od úvodu zápasu, po dvaceti minutách vedli už 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Centry silnou zbraní Cidliny

Cidlina se brzy dostala do vedení. Už v šesté minutě domácí rozehrávali rohový kop, na který si na přední tyči naskočil Martin Holec a usměrnil balon do sítě. Právě centrované balony byly velkou zbraní Cidliny. V jedenácté minutě domácí rozehrávali přímý kop, po kterém se jeden z hráčů dostal k hlavičce, a jeho zakončení jen těsně minulo pravou tyč novoměstské branky. Ve třinácté minutě poprvé zahrozili i hosté, když se pro ně na levé straně vápna otevřel volný prostor. Domácí gólman si ale se zakončením Nového Města poradil. Z následného protiútoku se navíc dostal míč k Alexandru Zichovi, který proměnil svůj útočný náběh ve druhý gól Cidliny.

 

Za stavu 2:0 na sebe nenechalo další navýšení skóre dlouho čekat. Ve dvacáté minutě se další centrovaný balon snesl na hlavu Jaroslava Matějky, jehož oblouček se snesl přímo pod břevno hostující branky. Třígólové vedení domácí uklidnilo, ve dvacáté čtvrté minutě ale Cidlina ztratila balon na vlastní polovině. Do zakončení se tak dostal jeden z hostujících hráčů, jeho střela ale mířila vedle. V dvacáté osmé minutě se Nové Město dostalo ve vápně soupeře k míči, nadějná akce hostů ale skončila nepřesnou střelou, která minula pravý horní roh domácí brány. Tlak na soupeřovu obranu hosté vyvíjeli i v posledních pěti minutách první půle, snižující gól ale nevytěžili. Cidlina tak vedla po prvním poločase 3:0. 

Cidlina nepřipouští drama

Ve druhém poločase Cidlina aktivně kontrolovala své vedení. Domácí drželi balon na polovině soupeře a dostávali se do náznaků šancí, Novému Městu se přesto podařilo snížit. V šedesáté sedmé minutě rozehrával Pavel Zákravský přímý kop. Střela hostujícího hráče se brankáři Strýhalovi schovala ve zdi hráčů a spatřil ji až v momentě, kdy zapadla k levé tyči. Ze snížení na rozdíl dvou gólů se ale Nové Město radovalo jen několik málo vteřin. Hned po rozehrávce Cidlina poslala balon na pravou stranu, odkud přišel centr. Na centrovaný balon si ve vápně naskočil Michal Blažej, který dostal míč do sítě, a Cidlina vedla 4:1. Zanedlouho poté navíc přidal pátý gól domácích Michal Blažej, který rohový kop zahrál takovým způsobem, že na něj nikdo včetně brankáře Holého nedosáhl a míč skončil v síti.

 

Deset minut před koncem našel Matěj Vincour svojí přihrávkou rozběhnutého Jakuba Jelínka, který tváří v tvář brankáři hostů nezaváhal a zvýšil na 6:1. V osmdesáté čtvrté minutě se dvojice domácích hráčů dostala za obranu Nového města. Pavel Pokorný nezištně přihrál Michalu Blažejovi a ten doklepl míč do odkryté branky. Cidlina si tak připsala další vysoké vítězství, Nové Město porazila 7:1. 



Ohlasy k zápasu


RMSK Cidlina Nový Bydžov
Vladimír Blažej - trenér RMSK Cidlina: Respektovali jsme výkony soupeře venku, ať v Kostelci nad Orlicí nebo Červeném Kostelci. Proto samozřejmě pomohlo, že jsme již v 19. minutě vedli 3:0 a využili jak roh, tak dlouhý aut. Po matnějším dohrání první půle jsme hned zareagovali na varování soupeře a i díky pohybu střídajících jsme v závěru odehráli pasáž s výraznou převahou. Vzhledem k mládí týmu hodnotíme podzim dobře, dosáhli jsme výše než jsme očekávali. V kraji platí rovnice - kdo trénuje a pracuje, tak koláče nakonec určitě přijdou




Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
D. Průcha [-] - M. Stránský [-] , R. Žalman [-] , A. Zich [-] (46. T. Vaněk [-] ) , J. Matějka [-] , J. Vrabec [-] - P. Mokošín [-] (57. J. Jelínek [-] ) , P. Mejstřík [-] (46. M. Vincour [-] ) , V. Šorm [-] , M. Blažej [-] - M. Holec [-] (68. P. Pokorný [-] )

MFK Nové Město nad Metují
L. Holý [-] - J. Vít [-] , R. Darebník [-] , V. Jelen [-] - D. Zamastil [-] (46. T. Tulej [-] ) , N. Soumar [-] (67. M. Lukášek [-] ) , P. Zákravský [-] , P. Růžička [-] (60. A. Valášek [-] ) , A. Lelek [-] - L. Macháček [-] (79. V. Maur [-] ) , R. Práza [-] -

ŽK: 44. M. Holec .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Otava Marian - ODVÁRKO Jakub, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.