J. Kulhánek 54. (p.)
1:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou tápajících celků zvládl lépe Broumov


Branky


54. J. Kulhánek (p.) - 12. J. Šimon , 26. M. Voborník (vl.) , 32. E. Wilke , 47. M. Gago , 58. J. Rolník , 81. J. Michálek
0

Zápas Provodova s Broumovem proti sobě postavil propustnou obranu a neproduktivní útok. Bylo tak jasné, že jedna z negativních bilancí bude v tomto zápase pokořena. Spokojenější nakonec mohl být Broumov, který se poprvé v sezoně výrazněji rozstřílel a šesti góly prohloubil mizérii Provodova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Broumov se dostává do pohody

Na fotbalistech Broumova byla od úvodu patrná větší bojovnost i vůle po vítězství. Hosté se během prvních minut dostali k několika centrům, a na úvodní gól tak čekali jen do dvanácté minuty. V té době se do volného prostoru na pravé straně vřítil Jan Rolník, který prudkým centrem oslovil Jakuba Šimona, který na zadní tyči uklidil míč do sítě. V dalším průběhu byla hra poměrně rozháraná. Broumovští se sice více drželi na balonu i jejich kombinace ale byla kostrbatá. Ve dvacáté šesté minutě se hostům přesto podařilo zvýšit své vedení, když si nákop ze standardní situace srazil do vlastní branky gólman Provodova Martin Voborník. O minutu později domácí gólman pohotovým zákrokem zabránil třetímu gólu hostů, když prudkou střelu pod břevno vytáhl na rohový kop. Ve třicáté druhé minutě byl ale domácí brankář krátký na přízemní střelu Ervina Wilkeho, který se z hranice vápna trefil přesně do pravého dolního rohu. Třígólové vedení vneslo na kopačky Broumova klid, který vydržel po celý zbytek poločasu. Broumov tak odcházel do kabin pohodovým vedením 0:3. 

Hosté navyšují skóre

Získanou pohodu si hosté přenesli i do druhého poločasu. Už ve čtyřicáté sedmé minutě se tak Broumovu podařilo vstřelit čtvrtý gól, o který se tentokrát postaral Marek Gago. Do té doby poměrně nevýrazný Provodov zareagoval na čtyřbrankové vedení soupeře první trefou v padesáté čtvrté minutě, kdy brankáře Jakuba Drahoráda překonal Jaroslav Kulhánek. Žádný velkolepý obrat se ale nekonal. O čtyři minuty později totiž vrátil Broumovu čtyřgólové vedení Jan Rolník. V šedesáté třetí minutě navíc druhou žlutou kartu v zápase viděl domácí útočník Lukáš Khun a Provodov dohrával v deseti. Početní výhodu využili hosté zhruba deset minut před koncem, kdy na konečných 1:6 upravoval broumovský obránce Jan Michálek. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér TJ Slovan Broumov: Dnešní utkání splnili hráči na sto procent. Chtěli jsme hrát úplně všichni a důrazem v osobních soubojích jsme byli lepším týmem. Všem hráčům děkujeme za dnešní výkon.



Sestavy


TJ Sokol Provodov
M. Voborník [-] - P. Čtvrtečka [-] , T. Fiedler [-] , J. Kulhánek [-] , R. Goll [-] - O. Nejman [-] , M. Srkal [-] (60. M. Tylš [-] ) , P. Kratěna [-] - L. Nožka [-] (32. D. Bogusz [-] ) , M. Rojšl [-] (72. M. Zelený [-] ) , L. Khun [-] -

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Michálek [-] , J. Schubert [-] , O. Gago [-] , D. Panny [-] - E. Wilke [-] , J. Rolník [-] (75. M. Dostál [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Šimon [-] - M. Gago [-] (77. T. Frydrych [-] ) , D. Hušek [-] (65. L. Hanzlík [-] )

ŽK: 15. P. Kratěna , 39. L. Khun , 90. P. Čtvrtečka - 10. D. Hušek , 53. J. Schubert , 62. M. Gago . ČK: 63. L. Khun .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Koutník Michal - TREJBAL Adam, JUNEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.