0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř si poradila s Hořicemi


Branky


0

Hořice v zápase s Jaroměří nedosáhly na první výhru v sezoně i díky soupeřovu brankáři Michalu Ondráčkovi. Jeho čisté konto podpořili ofenzivní hráči Jaroměře čtyřmi trefami. Hosté tak vyhráli 0:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení Jaroměře

V prvních minutách se týmy zahřívaly a hra se většinou odbývala kombinací na jistotu mezi obránci na obou stranách. I přes pozvolný rozjezd padla poměrně rychlá branka. Ve dvanácté minutě centroval do vápna Hořic Martin Knap. Jeho přihrávku si v pokutovém území našel Filip Korenčík, který hlavou otevřel skóre zápasu. Za stavu 1:0 pro Jaroměř se více do hry začali dostávat fotbalisté Jiskry. Po dvaceti minutách se domácí díky dlouhému autu dostali do vápna Jaroměře a díky střele Aleše Vávry ohrozili i hostující branku. Zakončení domácího útočníka mělo nadějné gólové parametry, pohotovým zákrokem se však vytáhl gólman Michal Ondráček, který vyrazil míč na roh. V dalším průběhu poločase se oba celky dostaly k několika střeleckým pokusům. Prudkou ránu Martina Knapa vyrazil po půlhodině hry gólman Pavel Žižka, ve třicáté osmé minutě pak Hořice nastřelili břevno jaroměřské branky. Další gól však nepadl a poločas skončil těsným vedením Jaroměře 0:1. 

Hosté navyšují vedení

I na začátku druhého poločasu scházely střelcům Hořic i Jaroměře centimetry. Pět minut po zahájení druhé půle pálil prudce hostující kapitán Jan Holub a jeho rána z přímého kopu jen těsně přeletěla hořickou branku. O sedm minut později stříleli i domácí, zakončení Jiřího Melichara ale rovněž mířilo těsně nad. Další změnu skóre přinesla šedesátá čtvrtá minuta. Hosté rozehráli útočnou akci středem hřiště a na jejím konci byl Jan Bano, který nekompromisní ranou pod břevno zvýšil vedení Jaroměře. Hosté kuli železo dokud bylo žhavé a několik okamžiků po vstřelení druhé branky vsítili i třetí gól. Jan Bano vybojoval balon, který následně posunul na rozběhnutého Filipa Korenčíka. Hostující Korenčík využil své rychlosti a zvýšil na 0:3. Hořice se v dalším průběhu zápasu dostávali do šancí i díky standardním situacím, Jaroměř však i díky pohotovým reflexům brankáře Ondráčka držela čisté konto. Gólovou tečku za zápasem přidali hosté v osmdesáté deváté minutě, kdy odražený balon vrátil pohotovou ranou do sítě Lukáš Böhm. Jaroměř tak zvítězila na půdě Hořic 0:4. 

 

Sestřih zápasu si můžete prohlédnout díky videu Patrika Palma.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí TJ Jiskra Hořice: Výsledek vypadá jednoznačně, ale je to pro nás dost kruté. Herně jsme rozhodně nepropadli, ale naše šance zůstali nevyužity a naopak naše chyby soupeř potrestal. I já se musím připojit s pochvalou rozhodčích.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - P. Ruml [-] , D. Palm [-] , J. Šeda [-] , T. Lacina [-] (51. M. Vodnárek [-] ) - J. Rozsévač [-] , P. Kuneš [-] (64. M. Tomáš [-] ) , Z. Nečesaný [-] , J. Rubeš [-] (32. J. Melichar [-] ) - A. Vávra [-] (82. P. Palm [-] ) , D. Pour [-] (75. J. Kuneš [-] ) -

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - A. Horák [-] , F. Klouček [-] , L. Rejchrt [-] , M. Knap [-] (89. V. Křivský [-] ) , F. Korenčík [-] (81. T. Vít [-] ) , J. Bano [-] , M. Michálek [-] , J. Holub [-] , L. Müller [-] (33. L. Böhm [-] ) , M. Čenovský [-] (62. V. Vladeka [-] )

ŽK: 69. M. Vodnárek - 44. L. Rejchrt , 61. M. Michálek , 88. M. Knap .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Bačo Ondřej - TREJBAL Adam, MEDLÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.